Naplánujte si rok 2021 s firemnými kalendármi a diármi

Zapisovať si plány nikdy nie je na škodu. Kalendár alebo diár používa takmer každý a nemusí ísť zrovna o ten digitálny. Písať si dôležité dátumy a plány perom má stále svoj šarm.

22.10.2020 06:31

Predstavte si ten pocit, keď preškrtnete splnenú úlohu. To je úľava, však? Najlepšie na tom je, že ho môžete rozdávať ďalej svojim klientom alebo zamestnancom. Tento darček bude užitočný po celý rok.

Stolové kalendáre

Ako získať zdarma reklamu, ktorá sa zobrazuje užívateľovi 365 dní v roku? Jednoducho. Darujte svojim klientom stolový kalendár, na ktorom si môžete navrhnúť nie len predný list, ale obrandovať aj stojan. Vaša značka tak bude stále na očiach. V Hauerlande máme pracovný plánovací kalendár na rok 2021 za mimoriadnu cenu – obsahuje školské prázdniny, štátne sviatky, daňové termíny, plánovací kalendár, astronomické údaje. Možnosť objednať v dvoch farebných prevedeniach a navrhnúť si vlastný vrchný reklamný list v kalendári. Naši šikovní pracovníci vám pripravia náhľad tlače a pomôžu s grafikou.

odkaz
hauerland, pr clanok, reklama, nepouzivat

Nájdete u nás aj klasické kalendáre bez reklamnej potlače. Pre hubárov, lunárne kalendáre, katolícke alebo aj tie, v ktorých je na každý týždeň iný recept.

PR nepouzivat - diar mesta

Nástenné kalendáre

V Hauerlande ponúkame široký výber nástenných kalendárov, či už sa Vám páčia umelecké (Mucha, Klimt alebo Claude Monet), kalendáre zobrazujúce krásy prírody, milé zvieratká alebo autá.

odkaz Nástenné kalendáre majú krásne obrázky, čiže sa...
PR nepouzivat - nastenny Nástenné kalendáre majú krásne obrázky, čiže sa každý mesiac môžete tešiť na nové umelecké dielo.

Do spoločných priestorov alebo kancelárie je ideálny trojmesačný kalendár. Môžete tak sledovať svoje dlhodobé plány a skontrolovať na aký deň spadajú rôzne dôležité dátumy.

odkaz
PR nepouzivat - 3 mesacny

Zvoliť môžete rôzne farebné variácie aj vyhotovenia. V každom kalendári je miesto pre užitočné poznámky.

Diáre

Ďalším výborným spôsobom prezentovania značky je venovanie diára. Nielen, že ho konečný užívateľ používa, ale prezentuje ho na rôznych stretnutiach za vás. Keďže každému vyhovuje iná veľkosť diára, v Hauerlande si môžete vybrať od diárov A4 až po tie najmenšie, ktoré sa zmestia do vrecka alebo malej kabelky.

Ak chcete aby diár vyzeral luxusne, skúste razbu. Napríklad tento diár s povrchom imitujúcim kožu, na ktorý je možné ľahko raziť i firemné logá s jemnou štruktúrou. Od kolekcie Classic sa séria Fun líši trendovým štýlom a farebnosťou.

PR nepouzivat - diar razba

V súčasnej situácii, kedy ludia zvýšili opatrnosť pri hygiene rúk je naozaj užitočnou vychytávkou antibakteriálna úprava s dlhodobou ochranou. Ióny striebra aktívne bránia množeniu baktérií. Nemusíte sa báť položiť si ho na stôl alebo hodiť do kabelky.

odkaz
PR nepouzivat - Hauerland antibakterialny diar

V našej ponuke máte možnosť vybrať si nielen z rôznych veľkostí, ale aj tvarov a prevedení. Nechýbajú školské diáre, rodinné alebo s rôznymi zobrazením dátumov. Či už vyhovujú týždenné, mesačné alebo diáre na 18 mesiacov. Presvedčte sa sami, navštívte eshop Hauerland alebo prelistujte náš katalóg Kalendáre a diáre 2021.

chyba