Čo nakúpiť školákovi: 3 tipy na nákupy, ktoré by ste mali stihnúť ešte dnes

Leto ubehlo rýchlejšie, než sme si želali. Ak ste sa počas neho nevenovali predškolským prípravám vašich detí, tento týždeň je ideálny na to, aby ste to dohnali.

16.09.2020 00:00
kaufland, pr clanok, reklama, nepouzivat Foto:

V týchto dňoch sa ako rodičia určite usilujete čo najlepšie zladiť svoj pracovný režim s novým školským režimom svojich detí. Táto základná trojica školských pomôcok vám v tom zaručene pomôže. Ak ste ju nepripravovali počas prázdnin, už to viac neodkladajte. V druhom týždni školy by nemala chýbať žiadnemu školákovi ani školáčke.

Určite by ste nemali zabudnúť kúpiť…

1. Školskú tašku

Dnes už len zriedka uvidíte školáka nosiť aktovku. Teraz sa nosia batohy – ale pozor, len tie s označením školské! Dizajnových variánt je na trhu obrovské množstvo, myslite však na to, že správny batoh by mal byť ľahučký, ergonomicky tvarovaný a pevný. Veľkou výhodou je čo najväčšie množstvo priehradiek. Menej ako dve znamenajú veľký neporiadok! Myslite na to, že batoh treba vyskúšať, pretože musí dobre držať na chrbte a určite nesiahať nižšie. Vy skontrolujte kvalitu batohu, ale dieťa nechajte vybrať si jeho dizajn, aby ho nosilo rado.

Foto: 747StudiosGmbH
kaufland, pr clanok, reklama, nepouzivat

2. Písacie a kreatívne potreby

Do tašky patrí peračník a nemal by byť prázdny. Pripravte pero, plniace pero s bombičkami a zmizík, ceruzky a strúhadlo, gumu, farbičky a fixky. Podľa ročníka pridajte aj pravítka, kružidlo, či uhlomer. Pripravte kreatívne potreby na výtvarnú výchovu, ktoré deťom vydržia aj viac ročníkov. Nezabudnite na desiatový box, fľašu na vodu a samozrejme aj zošity. Tie zostanú po celý rok ako nové, ak použijete obaly a uložíte ich do školských dosiek.

Foto: 747StudiosGmbH
kaufland, pr clanok, reklama, nepouzivat

3. Pohodlné oblečenie

Každé dieťa chce byť v škole v prvom rade cool, no prioritou pre rodiča by nemal byť len vzhľad oblečenia. Aj tu platí, že dôležitá je hlavne jeho kvalita. Školáci totiž potrebujú oblečenie, v ktorom sa budú cítiť hlavne pohodlne a príjemne. Pri jeho výbere by ste sa preto mali vyhnúť syntetickým materiálom, ktoré pri celodennom nosení môžu pôsobiť dráždivo. Nenechávajte si nákupy na poslednú chvíľu a skúste sa poobzerať po výbave, ktorá nezruinuje váš rodinný rozpočet už teraz.

Všetko potrebné na úspešný školský rok, ako aj trendové kúsky pre cool školáčikov nájdete pod značkou Hip & Hopps® za rozumné ceny v Kauflande.

Foto: 747StudiosGmbH
kaufland, pr clanok, reklama, nepouzivat
+4
chyba