Reklamné a darčekové predmety od a po z

Keď sa človek blíži k tridsiatke, dalo by sa povedať, že je už dostatočne zrelý, sebavedomý a životom skúsený, vyrástol z detských chorôb, svet okolo seba vidí v reálnych súvislostiach, vníma jeho krásy i nástrahy. Má však stále chuť aj energiu zlepšovať sa, nezabudol snívať a tuší, že to najlepšie ešte len príde. To isté sa dá povedať o firme, ktorá na trhu pôsobí už takmer tri desaťročia.

27.11.2019 00:00
Hauerland, PR článok, nepoužívať Foto:

Hauerland sa zrodil v roku 1992 s ambíciou presadiť sa v nových spoločenských a ekonomických pomeroch, ktoré po Novembri 1989 do našich končín prinavrátili slobodu. A zrodil sa aj s ambíciou byť úspešný. Dnes, po 28 rokoch fungovania sa môžeme obzrieť na naše prvé kroky. Začínali sme ako tisícky iných. Malá živnosť s jedným zamestnancom, bez počítačov a technológií. Latinské príslovie Per aspera ad astra náš príbeh vystihuje úplne presne. Tŕnistou cestou ku hviezdam. Sme hrdí, kam sme sa vlastným úsilím posunuli. V súčasnej dobe patríme k lídrom trhu s reklamnými a darčekovými predmetmi. Nielen dĺžkou existencie, počtom klientov či zamestnancov, ekonomickými výsledkami, ale aj inováciami, pozitívnym prístupom k novým trendom i odvahou vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a spoznávať svet za jej hranicami.

Postupom času sme rozširovali sortiment a dnes naše katalógy obsahujú viac ako 62 tisíc položiek. Sú prehľadne zoradené do jednotlivých kategórií a nájdete v nich malé darčeky, import z Ázie, písacie a kancelárske potreby, bloky, diáre a kalendáre, tašky a sortiment na cestovanie, textil a textilné doplnky, predmety do domácnosti a na zútulnenie bývania, náradie, hry, hračky a zábavný artikel pre malých i veľkých, vybavenie na šport a outdoorové aktivity, kozmetiku, tovar pre krásu a wellness a veľa ďalších. Pre uľahčenie výberu spomedzi množstva predmetov sme pripravili špecializovaný Vianočný katalóg, ľudia s enviromentálnym cítením určite ocenia vybranú ponuku certifikovaných, ekologicky nezávadných produktov. Milovníci luxusných a trendy darčekov od renomovaných svetových značiek si radi vyberú z našich prémiových kolekcií.

Ruku v ruke s rozširovaním sortimentu rástlo aj portfólio ponúkaných služieb. Pod jednou strechou poskytujeme zákazníkom plnohodnotný servis v oblasti počítačovej grafiky, brandingu výrobkov rôznymi technológiami od sieťotlače, tampónovej potlače, termostransféru, klasického alebo laserového gravíru, výšivky, rezanej reklamy a sign makingu, zabezpečujeme kompletné polygrafické služby, ofsetovú i digitálnu tlač, produkciu vlastných diárov, blokov, nástenných a stolových kalendárov, výrobu výstavníckych systémov, roll-upov, bannerov, plácht, exteriérové aj interiérové navigačné a informačné sytémy, či polep osobných áut, dodávok i nákladných vozidiel. Zorientovať sa v rozsiahlej ponuke reklamných a darčekových predmetov a s nimi súvisiacich služieb môže byť časovo náročné, preto sa s dôverou obráťte na našich profesionálov z obchodného oddelenia alebo z grafiky a výroby, ktorí vám ochotne poskytnú svoju odbornú pomoc a predstavia všetky možnosti od A po Z.

Vedenie spoločnosti postupne preberá druhá generácia, ktorá pokračuje v rodinnej podnikateľskej tradícii. Rozvoj počítačových a výrobných technológií či zmena spotrebiteľského správania sa aj vplyvom sociálnych médií a neobmedzeného prístupu k informáciám podpisuje na dynamickom vývoji trhu, spôsobe prezentácie, komunikácie s klientmi a reagovaní na ich požiadavky. „Mladá krv“ zachytila tento trend, zároveň však nepoľavuje z hodnôt, vďaka ktorým patrí Hauerland k lídrom vo svojej oblasti. Hovorí sa, že skutočného majstra nespoznáte podľa toho, ako opisuje svoj tovar, ale podľa toho, čo sa pýta. U nás to platí už viac ako 27 rokov. I keď sme sa za ten čas vyšvihli medzi špičku, stále máme silnú motiváciu pracovať na sebe a zlepšovať sa. Radi vás o tom kedykoľvek presvedčíme.

chyba