Vianočná dilema alebo pohodlný nákup darčekov?

Každý pracovník marketingu alebo zástupca spoločnosti to pozná - prichádzajú Vianoce a s nimi aj každoročná úvaha, čím obdarovať svojich zamestnancov, dodávateľov či klientov. Čím zaujať a efektívne využiť marketingový budget? Pero, blok alebo hrnček na čaj síce nebudú stáť veľa, sú to tradičné darčekové predmety, no inováciu, radosť a úprimné potešenie nájdu skôr v produktoch modernejšieho charakteru, ako napríklad power banka, nedobytný ruksak, bambusová športová fľaša či delikatesné potravinové sety.

20.11.2019 07:30
Foto: SHUTTERSTOCK
Hauerland, PR článok, nepoužívať

Len tých povinností pred koncom roka akosi pribúda – okrem bežnej pracovnej agendy zohnať diáre, zorganizovať mikulášsku akciu pre deti zamestnancov, vianočnú party pre obchodných partnerov a ešte aj rozmýšľať, čím ich obdarovať? Je vám táto situácia dôverne známa? Aj nám. Stretávame sa s ňou v posledných dvoch mesiacoch roka často, preto sme sa rozhodli šetriť váš čas a pripraviť predvýber reklamných predmetov, ktoré sú vhodné ako darček pre ľudí, na ktorých vám naozaj záleží. Nájdete ich na shop.hauerlan­d.sk/vianoce/. Pochádzajú od osvedčených domácich i zahraničných výrobcov, sú prehľadne zoradené do kategórií a môžete tu vidieť napríklad darčekové balenia čajov, medov, čokolád, vyberaných pochutín, medoviny, ponuku vína, kozmetiky, dekorácií, prémiových darčekov od značiek ako Nina Ricci alebo Hugo Boss, ale i celé sety a luxusné prezentačné predmety. Populárnym vianočným artiklom je aj kvalitný reklamný textil, napríklad mikiny, softshellové bundy, čiapky, šále či príjemné mäkučké deky.

K najkrajším sviatkom roka neodmysliteľne patria pohľadnice, blahoželania, darovať môžete aj bloky, diáre, stolové a nástenné kalendáre s vlastnou grafikou alebo detské pexesá, karty a omaľovánky. V závislosti od počtu kusov ich dokážeme vyrobiť vo vlastnej réžii. Disponujeme modernými technológiami na ofsetovú tlač a polygrafickú výrobu, aj na efektívnu nízkonákladovú digitálnu tlač. Okrem spomínaných tlačových materiálov produkujeme vizitky, letáky, plagáty, katalógy či výročné správy.

Stále viac klientov, a nielen nadnárodných, kladie dôraz na spoločenskú a ekologickú zodpovednosť. Preferujú tovar vyrobený z prírodných alebo biologicky rozložiteľných materiálov, recyklovateľné produkty a darčeky s eko certifikátom. Keďže aj nám záleží, aby sme na životnom prostredí zanechávali čo najmenšiu stopu, pripravili sme pre enviromentálne zmýšľajúcich zákazníkov tri samostatné katalógy s predmetmi vyrobenými z dreva, bambusu, pšeničnej slamy, recyklovaného papiera alebo PET fliaš. Sú certifikované ako ekologicky nezávadné a aj na ich branding používame ekologicky vyhovujúce technológie a materiály.

Hauerland je spoločnosť s viac ako 27-ročnou tradíciou. Za ten čas sme sa v stihli zorientovať v širokej škále dostupných možností a kontaktom so zákazníkmi získali prehľad o ich očakávaniach a potrebách. Disponujeme naozaj bohatým portfóliom produktov, ktorých je viac ako 62 tisíc. Mnohé máme priamo na sklade a až 70 % ponúkaných reklamných predmetov dokážeme zabezpečiť od 24 do 48 hodín. Aby ste však nemuseli listovať celým našim sortimentom, do vianočného katalógu sme zaradili vybranú kolekciu so 150 položkami, ktoré majú „dušu“ a budú profesionálne a moderne reprezentovať vašu spoločnosť. Zvládnete ich kedykoľvek prezrieť za pár minút z pohodlia kancelárie alebo na mobilných zariadeniach. Tak ako výber vhodných darčekov, je jednoduché aj ich objednanie a voľba brandingu. Ak nemáte istotu, ktorá technológia bude vyhovujúca, náš profesionálny obchodný tím vám poradí, či zvoliť gravír, potlač, výšivku, polep, alebo iný spôsob označenia.

Teplá vianočná deka Foto: PR servis
Hauerland, PR článok, nepoužívať Teplá vianočná deka
Levanduľová kozmetika Foto: PR servis
Hauerland, PR článok, nepoužívať Levanduľová kozmetika
Čokoláda v zaujímavom balení Foto: PR servis
Hauerland, PR článok, nepoužívať Čokoláda v zaujímavom balení
Vianočný medík Foto: PR servis
Hauerland, PR článok, nepoužívať Vianočný medík

Vymeňte previanočnú dilemu za pohodlný a rýchly výber vhodných reklamných darčekových predmetov.
Šťastné a veselé na shop.hauerlan­d.sk/vianoce

chyba