Fresh Corner je už na 200 čerpacích staniciach Slovnaft

Lákadlom pre zákazníkov čerpacích staníc je príjemná atmosféra, chutná a čerstvá káva a občerstvenie. Na čerpacích staniciach Slovnaft to všetko nájdu v kaviarňach Fresh Corner.

25.10.2019 00:00
Slovnaft, PR článok, nepoužívať Foto:

Okrúhlych 200 za štyri roky

Značka Fresh Corner je súčasťou čerpacích staníc Slovnaft od júla 2015, keď boli otvorené prvé kaviarne v Záhorskej Bystrici, Lučenci a vo Vyšnom Kubíne. V nasledujúcich rokoch sa ich počet postupne zvyšoval a dnes už sú súčasťou takmer celej siete Slovnaftu. Do modernizácie a prestavby investoval Slovnaft za štyri roky 90 miliónov eur, z toho viac ako polovicu tvorili výdavky na Fresh Corner.

Foto: PR servis
Slovnaft, PR článok, nepoužívať

S dôrazom na kvalitu

Vo Fresh Corneroch sa ročne predá viac ako 8 miliónov šálok kávy. Najobľúbenejšia u zákazníkov je veľká káva s mliekom a tradičné espresso. Spolu ich vypijú takmer 2,5 milióna šálok. Pri káve je najdôležitejšie, aby bola vždy čerstvá, pripravená zo starostlivo vybraných kávových zŕn a mala lahodnú a vyrovnanú chuť. Na kvalitu sa Slovnaft zameriava aj pri občerstvení, za rok 2018 predali vo Fresh Corneroch viac ako dva milióny hotdogov. Ponúkajú na mieste dopekané sladké a slané pečivo a rýchle občerstvenie. Na vybraných čerpacích staniciach sú v ponuke aj čerstvé zeleninové či ovocné šaláty alebo zdravé nápoje – smoothies. Od roku 2017 sa tento gastro koncept rozrástol aj o reštaurácie Fresh Corner Restaurant.

Foto: PR servis
Slovnaft, PR článok, nepoužívať

Fresh Corner ekologicky

Čerpacie stanice Slovnaft sa transformujú – aby ponúkali kvalitné služby, a zároveň znižovali spotrebu energie a prispievali tak k udržateľnosti. Halogénové osvetlenie nahradili energeticky úspornejšími LED žiarovkami, inštalujú ekologickejšie výdajné stojany, autoumývacie linky, jet-wash systémy. Na čerpacích staniciach Slovnaft môžu zákazníci odovzdávať použité elektrobatérie a použitý kuchynský olej z domácností, ktorý sa spracúva ako biopalivová zložka. Takisto nepoužívajú plastové slamky k nápojom a k nákupu ponúkajú iba papierové tašky.

Foto: PR servis
Slovnaft, PR článok, nepoužívať
chyba