Vytvárame silný tím aj vďaka Tebe – tak neváhaj a pridaj sa k nám!

MATADOR Automotive Vráble ako silný partner a stabilný zamestnávateľ na slovenskom trhu, ktorý je súčasťou skupiny SODECIA Automotive Europe od roku 2017, zvyšuje v súčasnosti svoje výrobné kapacity, a tým vytvára zaujímavý priestor z pohľadu pracovných možností pre mladých ľudí, ale aj technicky a profesionálne skúsených pracovníkov.

09.05.2019 07:00
Matador, PR článok, nepoužívať Foto:

Kto sme a kam ideme?

MATADOR Group si vybudovala kľúčovú pozíciu na stredoeurópskom trhu ako systémový dodávateľ riešení pre automobilový a všeobecný priemysel. Spoločnosť bola založená v roku 1905 a výrazne sa podieľala na rozvoji slovenského priemyslu.

Pre zákazníkov po celom svete poskytujeme služby, ktoré pomáhajú formovať svet mobility. Či sa jedná o inžiniering a dizajn automobilov alebo sériovú výrobu štrukturálnych komponentov, sme vždy pripravení ponúknuť maximum. V tomto nás podporuje aj široké portfólio priemyselných služieb zahŕňajúce automatizáciu, výrobu lisovacích nástrojov, ako aj všeobecné strojárstvo. Spolu toto portfólio poskytuje stabilný základ možností, ktoré privádzajú myšlienky k životu.

Našich približne 2 500 zamestnancov pracuje na Slovensku, Česku a Rusku. Táto globálna orientácia nám umožňuje dodávať našim zákazníkom najlepšie služby načas a vo vysokej kvalite, čo považujeme za základ toho, aby sme sa stali pre nich prvou voľbou.

Foto: PR servis
Matador, PR článok, nepoužívať

Jednou z hlavných kompetencií spoločnosti je aktívne podieľanie sa na výskume a vývoji nových produkčných technológií, sofistikovaného spájania a implementácie nových materiálov pre automobilový priemysel.

V súčasnosti je spoločnosť MATADOR Automotive Vráble partnerom silného nadnárodného hráča – skupiny SODECIA Automotive Europe. Portugalská SODECIA je globálny dodávateľ pre automobilový priemysel, ktorý má pobočky v približne 50 lokalitách v Európe, Ázii, Afrike, ako aj v Severnej a Južnej Amerike. V súčasnosti zamestnáva po celom svete približne päťtisíc ľudí. Okrem štruktúrnych dielcov karosérie sa zaoberá výrobou podvozkových komponentov a patrí aj k dodávateľom súčiastok pre motory. Skupina je taktiež aktívna aj v oblasti R&D a disponuje niekoľkými technologickými centrami. Spoločne tvoríme silného partnera pre našich zákazníkov, ale aj zodpovedného a stabilného zamestnávateľa na slovenskom trhu práce.

Čo očakávame od nášho tímu?

Nadšenie pre prácu v automotive – skutočne sme pripravení dať príležitosť každému s chuťou pracovať, tvoriť a prekonávať prekážky, prijímať výzvy a učiť sa.

Pracovné pozície v našom tíme sú rôznorodé, uvítame preto záujemcov z oblasti strojárstva, logistiky, ekonomiky, ale aj obchodu a marketingu. Nikto nemusí mať obavy z nedostatočného vzdelania alebo praxe – skutočne máme záujem o ľudí s SOU, SŠ aj VŠ – uplatnenie u nás môže nájsť skutočne každý.
Foto: PR servis
Matador, PR článok, nepoužívať

Čo ponúkame nášmu tímu?

Stabilitu, partnerstvo a zázemie, ale v neposlednom rade dôveru a istotu. Toto všetko sa snažíme napĺňať prostredníctvom vzdelávacích programov, vytváraním kvalitnej a bezpečnej pracovnej kultúry a podmienok práce. Samozrejme aj celou paletou externých a interných benefitov pre zamestnancov:

  • Doplnkové dôchodkové poistenie 3. pilier
  • Vlastné stravovacie zariadenie a bufet
  • Detské pobyty, rekreácie, kúpeľné a rehabilitačné pobyty
  • Zdravotná rehabilitácia – masáže v rámci areálu spoločnosti
  • Víkendové výlety a zájazdy
  • Spoločenské a kultúrne podujatia – MDŽ, Family Day pre všetkých zamestnancov a ich rodiny, koncerty, divadlo, športové a automobilové podujatia atď.
  • Vernostný program pre zamestnancov podľa odpracovaných rokov
  • Finančné príspevky (napr. životné jubileá, narodenie dieťaťa, darovanie krvi, atď.)
Foto: PR servis
Matador, PR článok, nepoužívať

Kde nás nájdeš?

Nájdeš nás skutočne všade – sme na webe (www.matador-group.eu), Facebooku, LinkedIn, YouTube, Profesia.sk – alebo nás môžeš navštíviť priamo v spoločnosti. Svoje otázky smeruj na emailovú adresu: kariera@sodecia.sk.

MATADOR Automotive Vráble, a.s. I Staničná 1045, 952 12 Vráble

MATADOR Automotive Vráble, a.s. I Novozámocká 185/A, 949 01 Nitra

Nájdeš nás aj na Facebooku: www.facebook.com/MATADOR

Foto: PR servis
Matador, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba