Virtuálne sídlo: Jednoduchý spôsob, ako prežiť ťažké začiatky

Aj v bežnom živote podceňujeme význam niektorých dôležitých vecí, čo sa potom odrazí na konečnom výsledku a ceste, akou sme sa k nemu dostali. Ako ale povedal Gerald Brenan: „Múdrosť znamená uvedomovať si omylnosť všetkých našich pohľadov a názorov, ako aj neistotu a nestálosť vecí, s ktorými rátame.“

22.01.2019 06:00
virtualne sidlo, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Takže je čas zobrať rozum do hrsti a vyťažiť čo najviac z logického uvažovania, ktorým môže byť aj fakt, že podnikatelia sa chcú pri riadení svojej spoločnosti viac menej venovať biznisu a prevádzkové činnosti prenechať, aj v rámci úspory času, na niekoho iného a odborne zdatného. Tým všetkým môže byť napríklad aj tretia osoba, ktorá vám poskytne služby vo forme univerzálneho virtuálneho sídla.

A ak náhodou ešte neviete, čo všetko s touto službou podnikateľ získava, čítajte ďalej, pretože v tomto článku sa dozviete všetko potrebné!

Prezentujete sa štýlovo

Dobrá reklama má na vaše podnikanie obrovský dopad a význam, ale iba správna poloha firmy v dobrej lokalite môže zaujať. Vo svojom podnikaní budete môcť na tieto účely využiť niekoľko vecí, ale len s dobrým virtuálnym sídlom sa vám podarí dotiahnuť požadovaný cieľ do posledného a potrebného detailu a my vieme prečo?!

Neporovnateľne lacnejšie miesto pre sídlo vašej firmy

Pi zakladaní firmy sa budete musieť rozhodovať medzi niekoľkými vecami a jednou z nich bude aj to, či je rentabilná pre vašu spoločnosť klasická kancelária alebo tá, pri ktorej môžete ušetriť s virtuálnym sídlom?

Virtuálne sídlo je poloha, na ktorej si môžete dať zapísať svoju spoločnosť do obchodného registra, čo je jedna zo základných podmienok pre úspešné založenie novej firmy.

Splníte si povinnosť označenia a podmienky pre udelenie IČO a DIČ. Samozrejme, že si môžete uplatniť aj ďalšie nároky, bez ohľadu na to, či zakladáte živnosť alebo s.r.o. Je to všetko, v porovnaní s klasickou kanceláriou a jej fyzickými priestormi neporovnateľne lacnejšie, čo určite oceníte, ak nemáte na štart a rozbeh podniku dosť finančných prostriedkov.

Chránite si svoje súkromie

Virtuálne sídlo alebo kanceláriu môžete mať aj doma vo svojom vlastnom byte alebo, musíte sa ale vzdať určitej miery súkromia, ktoré bude doručovaním pošty a s príchodom obchodných partnerov alebo klientov narušené.

Aj túto situáciu vám pomôže vyriešiť virtuálne sídlo, kde vás okrem recepcie reprezentujú aj konferenčné miestnosti a vyškolený personál. A to najdôležitejšie, vaše súkromie a osobná adresa sú chránené.

Profesionálne plnohodnotná recepcia

Výhodou virtuálneho sídla je aj možnosť riadiť svoje podnikanie z akéhokoľvek miesta na Slovensku, pričom všetky potrebné a doručené zásielky máte pod dohľadom.

Dajú sa naskenovať alebo odfotiť, zvážiť a v prehľadnom sofistikovanom on-line informačnom systéme evidovať so všetkými potrebnými informáciami, ktoré by mohli byť pre vás relevantné.

Virtuálnych kancelárií a podobný služieb je na trhu viac, no len málo z nich vám v cene zaručuje tú najvyššiu kvalitu a množstvo doplnkových služieb, s ktorými bude riadenie takéhoto sídla maximálne pohodlné.

Nepotrebujete platiť mzdy zamestnancom, ktorí by tam aj tak pol dňa len zbytočne presedeli, alebo prevádzkové náklady, ktoré s využívaním klasických priestorov súvisia. Dnes sa cenia skutočné benefity, ktoré majú efekt a viditeľné výsledky. A virtuálne sídlo je presne o nich.

chyba