Rýchlo, bezpečne a nadrozmerne. Prepravia veci jednoducho a načas

Aj vám bije na poplach frustrujúca predstava, že nemáte ako prepraviť 200-kilogramový náklad firme do Čiech? Bez toho, aby ste spanikárili, existujú spoľahlivé a rýchle riešenia vrátane všetkých úkonov, klient dostane čo chce a vy budete spokojní.

28.11.2018 08:44
Kamion, PR servis, reklama, nepoužívať Foto: ,

Spokojný zákazník znamená spokojná firma

Systém spoločnosti ELUMA Trans funguje na trhu už 22 rokov. Stabilne sa stará o zákazníkov a umožňuje osloviť celú flotilu dodávateľov v priebehu niekoľkých minút. V takom prípade sa stal jednou z najrýchlejších a najflexibilnejších zasielateľských firiem na trhu bez ohľadu na množstvo tovaru či destináciu. Dôležitá je spokojnosť zákazníkov, a keď je spokojný zákazník, je aj spokojná firma.

Výhody nákladnej prepravy, ktoré sú vám k dispozícii

Spoločnosť ELUMA Trans ponúka vnútroštátnu aj medzinárodnú cestnú nadrozmernú aj nákladnú prepravu od 50 kilogramov vrátane zasielateľstva a čiastočných či kompletných nákladok do celej Európy.

Maximálna spokojnosť na oboch stranách

Výhodou je, že firma pozná legislatívne aj právne rámce Európskej únie ohľadom zasielania tovaru, takže sa vám nevráti späť. Zaoberajú sa prepravou ADR-tovaru, k dispozícii majú chladiarenské vozidlá alebo špeciálne, nadrozmerné dodávky. Tím môžete zastihnúť aj mimo pracovnej doby, vyhovie vám na požiadanie. Práve táto ich flexibilita, rýchlosť a záruka robí ELUMA Trans jednotkou na trhu a za sebou nesie množstvo spokojných zákazníkov.

Zároveň ponúkajú profesionálny tím špeditérov, ktorí pracujú so strategickými riešeniami individuálnych požiadaviek akéhokoľvek zákazníka. Každému zákazníkovi sú k dispozícii 24 hodín denne a poskytujú dokonalý servis tým, že prideľujú profesionálneho asistenta, aby dosiahli maximálnu spokojnosť na oboch stranách.

Kompletný servis nesmie chýbať

Úlohou asistenta je zabezpečiť pre klienta komplexný servis v oblasti nákladnej i nadrozmernej prepravy tovaru počas celej obchodnej spolupráce. Vďaka nemu garantuje firma ELUMA Trans individuálny a profesionálny prístup jednotlivo a kvalitne. V prípade záujmu o službu je k dispozícii na webovej stránke online dotazník, kde si službu jednoducho objednáte a váš profesionálny asistent vás bude kontaktovať. Naozaj rýchle a efektívne riešenie prepravy vášho špecifického tovaru.

chyba