Moderná intralogistika na dosah

Človek si urobí prehľad produktov, porovná ich ceny a vlastnosti bez toho aby niekam musel chodiť. Tak možno zjednodušene popísať výhody internetového nakupovania. Ako sa ukazuje firmy nemusia byť o benefity elektronického nakupovania ukrátené. A nielen to.

19.11.2018 00:00
Unknown-5
jh logo 4c 26

Ak by manažér vo firme mal oceniť jednu vec pri nákupe cez internet, je to pružnosť. Ponuka techniky je čoraz širšia a správne sa v nej zorientovať, aby ľuďom vo firme nič nechýbalo, je viac než nutné.

Globálny líder v oblasti komplexných riešení internej logistiky spoločnosť Junhgeinrich vyvíja na nemeckom trhu svoj online biznis PROFISHOP už vyše desaťročie tak, aby čo najlepšie plnil požiadavky svojich zákazníkov a umožnil im využiť všetky benefity, ktoré e-shop v dnešnej dobe ponúka. Keďže sa u zákazníkov stretol s veľmi pozitívnym ohlasom, spoločnosť Jungheinrich postupne rozšírila svoje produkty na platforme PROFISHOP a od roku 2017 ich ponúka aj na slovenskom trhu.

V online ponuke PROFISHOP, sa nachádzajú vybrané položky prémiového produktového portfólia hlavného brandu Jungheinrich a aj tradičnej značky koncernu Ameise®. Okrem toho ponúka online obchod aj iné top značky. To, čo všetky produkty v ponuke charakterizuje, je kvalita a tiež najvýhodnejšie cenové podmienky.

Ponuka produktových radov sa v portfóliu PROFISHOP neustále rozširuje. V súčasnosti predstavuje 10 000 položiek. Zákazníci si tak môžu vybrať kvalitné tradičné produkty, ktoré už často poznajú, no aj zaujímavé inovácie výrobkov, vždy za vysoko konkurencieschopné ceny. Ponuka je prehľadne zoradená do niekoľkých kategórii : Zdvíhanie a stohovanie, Transport, Skladovanie, Biznis a Životné prostredie. Medzi najobľúbenejšie produkty patria paletové vozíky, vysokozdvižné vozíky a regály. Cez položky hlavnej ponuky v navigačnom paneli sa zákazník jednoducho „prekliká“ k požadovanému produktu, ktorý potrebuje. Môže to byť séria paletových vozíkov, ktorých zrazu v sklade treba viac, alebo vysokozdvižný vozík konkrétnych parametrov.

Ak treba vybaviť sklad zostavou paletových vozíkov, vysokozdvižných vozíkov, regálov a iného vybavenia z ponuky, skúsený tím e-shopu PROFISHOP Vám vždy rád pomôže s výberom tej správnej alternatívy. Samozrejmosťou je maximálne úsilie tímu o čo najskoršie spracovanie objednávok a distribúcia priamo k zákazníkovi na miesto určenia v priebehu niekoľkých pracovných dní.

Čo výrazne odlišuje internetové obchody pre firmy od klasických e-shopov, sú naviazané služby. V okamihu, keď si zákazník na platforme PROFISHOP odklikne svoj nákup, nekupuje len súbor techniky a vybavenia. Rovnako ako pri každej inej forme nákupu, získava dosah na kompletné portfólio služieb, ktoré spoločnosť Jungheirich poskytuje po celom Slovensku. Viac než 60 certifikovaných servisných technikov s mobilnými dielňami, ktoré sú strategicky rozmiestnené po celej krajine, disponuje potrebným technickým vybavením a dlhoročnými skúsenosťami. To umožňuje vyriešiť akúkoľvek neželanú situáciu rýchlo a efektívne, aby odborníkov v priemysle či obchode nezdržiavala v práci.

chyba