Coworking Bratislava ako ideálna voľba pre vás

Kancelárske priestory sú vo väčšine slovenských miest zbytočne predražené. Viaceré začínajúce podnikateľské subjekty hľadajú alternatívne riešenie k drahým kancelárskym priestorom a najčastejšie si vyberajú službu virtuálnych sídiel.

28.09.2018 08:00
shutterstock 345349079

Pozitívne pracovné prostredie

Úspešnosť podnikateľských aktivít ale nezávisí len od kvality ľudského kapitálu, ale aj od toho, v akom prostredí budete pracovať. Čo myslíte, budete sa vám dobre pracovať v tmavých stiesnených kancelárskych priestoroch s minimom prirodzeného svetla a s množstvom regálov s dokumentami, alebo sa vám bude lepšie pracovať v presvetlených veľkých kancelárskych priestorov, kde máte aj oddychovú zónu a počas celého dňa máte k dispozícii aj bar s obsluhou? Myslíme, že každý z vás, kto tento príspevok číta, si vyberiete druhú možnosť. Pozitívne pracovné prostredie a aj bar s obsluhou vám ponúka coworking v Bratislave. Prečo by ste si mali vyberať práve coworking v Bratislave?

Prečo Coworking Bratislava?

Coworking je priestor s viacerými kanceláriami, z ktorých si môžete vybrať ktorúkoľvek budete chcieť a okrem využívania daného priestoru máte k dispozícii aj ďalšie služby. Je to priestor, v ktorom sa nebudete cítiť ako v kancelárii.

Ako sme už spomínali, budete mať k dispozícii bar s obsluhou, ktorý môžete využívať kedykoľvek sa vám zapáči. Ak budete potrebovať načerpať energiu alebo inšpiráciu, budete mať k dispozícii aj tzv. Chill out zónu, do ktorej sa môžete zavrieť kedykoľvek budete potrebovať a nikto vám za to nebude nadávať. Ak sa obávate zlého pripojenia a akékoľvek prerušenie internetu by mohlo ohroziť vašu prácu, nemusíte sa vôbec báť. V komplet celom priestore je zabezpečené kvalitné pripojenie na internet s nepretržitou prevádzkou.

Ak budete potrebovať zorganizovať obchodné stretnutie s vašimi partnermi a reštauračné zariadenia vám nebudú vyhovovať, môžete využiť moderné zasadačky, ktoré sú súčasťou priestoru a máte ich v cene. Ako člen získate aj možnosť zúčastniť sa externých eventov. Vstupenku dostanete za zvýhodnenú cenu. Ak vás bude lákať organizácia takého eventu, máte možnosť. Event space má kapacitu pre viac ako 200 ľudí.

Ak si stále nie ste istý, či vyskúšať coworking, SPACE UP vám ponúka možnosť vyskúšať si prácu z takéhoto prostredia úplne zadarmo až na päť dní. Budete môcť využívať celý priestor, vrátate terasy, zasadačky, chill out zóny a play zóny. Ak sa vám to nebude páčiť, jednoducho odídete. Ten, kto to ale vyskúšal, nechcel tento priestor už nikdy opustiť.

chyba