Virtuálna kancelária vám pri založení s.r.o. uľahčí veľa vecí

Chcete podnikať, máte dokonalý plán a ku šťastiu vám chýba už len firma? Pokiaľ premýšľate nad tým, ako si vďaka nej vydláždiť cestu k úspechu a zvoliť to najideálnejšie riešenie, ste na správnej adrese, pretože vám ponúkame prehľad dôležitých bodov, ktoré by vás mohli na ten správny smer oveľa lepšie navigovať.

28.09.2018 08:00
shutterstock 140871454

Fyzická alebo právnická osoba?

V podstate by ste si toto rozhodnutie mohli predstaviť aj vo forme živnosť alebo s.r.o. Živnosť je podnikanie fyzickej osoby a obchodné spoločnosti podnikajú vo forme právnických osôb. Ak premýšľate, čo je výhodnejšie, musíte poznať rozsah, v akom budete podnikať, čím chcete ručiť a či to budete zvládať sami, alebo to skúsite so spoločníkom.

Odporučiť vám môžeme oveľa viac výhodnejšie založenie s.r.o., čo sa v porovnaní so živnosťou až tak celkom na prvý pohľad javiť nemusí. S touto právnou formou podnikania získavate ale lepšie meno, výhodnejšie ručenie a rozdelenie ziskov.

Právnické osoby majú tiež lepší prístup do výberových konaní a k dotáciám EU. Tiež si môžete vďaka s.r.o. pre seba a svojich zamestnancov zariadiť rôzne výhody.

Nezabudnite na sídlo

Založenie spoločnosti nie je možno pre laikov jednoduché, ale zvládnuť sa dá! Takáto firma musí mať však aj svoje sídlo, ktorým môže byť aj stále viac populárnejšia virtuálna kancelária.

Jej zriadenie formou prenájmu na konkrétnej adrese je veľmi jednoduché. Náklady sú v porovnaní s klasickým prenájmom fyzických priestorov neporovnateľne nižšie, čo vám v začiatkoch podnikania samozrejme len pomôže.

Virtuálna kancelária vám navyše poskytne okrem dobrej polohy, aj množstvo doplnkových služieb. Informovanie o doručenej korešpondencii formou SMS a e-mailu. Viete, koľko dná zásielka váži, ako vyzerá a kto je odosielateľom, takže nič dôležité nepremeškáte.

Všetko je to v rámci minimálneho poplatku za mesačný prenájom v sume od 7,90 €. Navyše si môžete byť istý dlhodobým prenájmom, na ktorom vám z dôvodu nevysporiadaných vlastníckych práv majiteľa nehnuteľnosti nehrozí žiadna nechcená zmena sídla. Všetko, čo musíte pre jeho získanie na začiatok urobiť, je vyplniť objednávkový formulár na stránke mojesidlo.sk.

chyba