BILLA otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici. „Táto predajňa je výnimočná tým, že ide v poradí už o 150. predajňu, ktorú na Slovensku otvárame. Pri tomto čísle však neostaneme. Billa patrí v súčasnosti medzi najrýchlejšie rastúcu spoločnosť medzi obchodnými reťazcami z hľadiska expanzie na Slovensku. V priebehu nasledujúcich pár rokov by sme chceli mať na Slovensku 200 predajní,“ povedal pri príležitosti slávnostného otvorenia BILLA predajne generálny riaditeľ Dariusz Bator.

21.09.2018 11:45
foto-sita-billa
BILLA otvorením tejto predajne rozšírila svoje pôsobenie aj na južnom Slovensku a zaslúžila sa o vytvorenie 25 pracovných miest. „Nová predajňa spoločnosti BILLA v Želiezovciach je umiestnená v novopostavenom objekte, ktorý zmysluplne vypĺňa priestor v centre mesta, ktorý už tri dekády zíval prázdnotou. Verím, že rovnako zmysluplne doplní chýbajúci sortiment výrobkov a uspokojí dopyt svojich zákazníkov – obyvateľov mesta Želiezovce a okolitých obcí,“ uviedol vo svojom príhovore primátor Želiezoviec Ondrej Juhász.

Čerstvé ovocie, zelenina, pečivo a mäso – to sú hlavné atribúty, o ktoré sa zákazníci posledné roky zaujímajú. Spoločnosť BILLA im prikladá vyšší význam, preto každé dve hodiny kontroluje čerstvosť ovocia a zeleniny, ktorá privíta zákazníkov hneď na vstupe do predajne. Zamestnanci zároveň každých 30 minút pripravujú pre svojich zákazníkov chrumkavý chlieb a pečivo. Široký výber sortimentu je dennodennou samozrejmosťou, na pultoch zákazníci nájdu viac ako šesťtisíc položiek.

Billa

V novej predajni BILLA má svoje miesto aj obľúbený obslužný pult mäsa s ponukou bravčového, hydinového, hovädzieho mäsa, ale aj rôznych druhov sezónnych špecialít a mäsových výrobkov. Mäso do obslužného pultu je zavážané slovenskými i zahraničnými dodávateľmi päťkrát do týždňa, čím BILLA zabezpečuje svojim zákazníkom maximálnu čerstvosť, kvalitu a servis. Okrem zvýhodnených cien mäsa a hydiny v letákových a mimoletákových akciách si v obslužnom pulte budú môcť zákazníci zakúpiť aj tovar v ponuke týždňa. V jeho blízkosti bude umiestnený aj pult s teplým jedlom, ktorého ponuka sa bude obmieňať.

Zákazníci si nebudú musieť vážiť ovocie a zeleninu sami, ale im ju odvážia pokladníci Billy priamo na pokladni. K dispozícii budú mať štyri pokladne. Samozrejmosťou pri každej predajni Billa sú parkovacie miesta, pre komfortný nákup.


O spoločnosti
Spoločnosť BILLA, s.r.o., ktorá je súčasťou REWE International AG, pôsobí na Slovensku od roku 1993. Je lídrom v segmente supermarketov. V súčasnosti ich prevádzkuje viac ako 140 a zamestnáva viac ako 4 000 pracovníkov. V supermarketoch priemernej rozlohy 900 m² BILLA ponúka široký sortiment značiek, vrátane vlastných aj diskontných. Dominantnými medzi vlastnými značkami cenovo výhodné produkty Clever, výrobky pod značkou BILLA, organické produkty BILLA Naše bio a domáca Slovenská farma. Rovnako dôležitý je v ponuke podiel čerstvých produktov v oblasti lahôdok, pečiva, ovocia, zeleniny a mliečnych výrobkov.

chyba