Už žiadne tlačené letáky, spoznajte Kimbino!

Webová stránka Kimbino bola spustená v auguste tohto roku a prináša aktuálne letáky, katalógy a informácie o zľavách. Všetky informácie sú dostupné online, vďaka čomu si ich používatelia môžu prezerať kedykoľvek, kdekoľvek a zároveň prispievajú k ochrane životného prostredia.

31.08.2018 08:00
basic-company-logo full-colored-version 960x181

Dôvodom vzniku projektu Kimbino.sk, je spájať informovanie o akciách s podporou ekológie. Vďaka dostupnosti všetkých letákov online z obľúbených obchodov na Slovensku, nie je potrebné mať tlačenú verziu a tým sa sami používatelia podieľajú na ochrane planéty.

Online letáky sú čoraz viac obľúbené. Sú prehľadné, vždy poruke a jednoducho sa v nich listuje. Ich používanie je zdarma a bez nutnosti registrácie. Nové informácie o akciách a zľavách budú mať používatelia Kimbina skôr, ako by im boli doručené do poštovej schránky.

Pre jednoduchšiu navigáciu, sú letáky a katalógy na Kimbine rozdelené do kategórií Hypermarkety, Elektronika, Bývanie a záhrada, Odev obuv a šport, Drogéria a kozmetika, Ostatné. Výhodou je možnosť pozrieť si aj ponuky z predchádzajúceho obdobia, teda z archívu, pretože aj neaktuálne akcie sú k nahliadnutiu. Používateľ si tak vie rýchlo zistiť, kedy mal obchod na daný tovar zľavu a v akej cene tovar ponúkal.

Kimbino SK

Kimbino nie je len na Slovensku. Ak Vás zaujíma kde všade ho môžete nájsť, prejdite na Kimbino.com, kde nájdete mapu so všetkými štátmi, kde aktuálne Kimbino pôsobí. Pozrieť si tak môžete nielen slovenské, ale aj zahraničné letáky a katalógy.

Kimbino v mobile

m Kimbino SK
Mobilná aplikácia Kimbino bude v ponuke Google Play už od septembra a prinesie viac pohodlia pre používateľov. Aplikáciu bude možné použiť s prihlásením ale i bez neho. Vďaka prihláseniu si môže používateľ vybrať svoje obľúbené obchody, alebo zadávať GPS a adresy obchodov. Kimbino tak bude čoskoro dostupné nielen prostredníctvom webovej stránky, ale i mobilnej aplikácie.

Kontakt:
e-mail: info@kimbino.com
web: www.kimbino.sk

chyba