BILLA štartuje spoluprácu s lyžiarmi Žampovcami

Novými tvárami spoločnosti BILLA sa stali slovenskí reprezentanti v zjazdovom lyžovaní, bratia Adam a Andreas Žampovci. Obchodný reťazec chce pokračovať v podpore nádejných športových talentov a zároveň týmto krokom osloví mladšiu cieľovú skupinu. Prvou spoločnou aktivitou bude účasť na druhom ročníku športového rodinného podujatia HÝBSA Slovensko, ktorého generálnym partnerom je práve BILLA. Tento projekt z dielne TV Markíza a športovej agentúry Be Cool upriamuje pozornosť na zdravý životný štýl, prevenciu proti obezite u detí a motivuje Slovákov sa viac hýbať. Prvý HÝBSA Day sa uskutoční už túto sobotu v Jazdeckom areáli na Sídlisku III. v Prešove.

24.04.2018 15:50
foto3-sita-billa Foto:
Zdroj foto: Billa

BILLA dlhodobo aktívne podporuje športové aktivity a mladých športovcov, nakoľko šport a zdravá strava idú spolu ruka v ruke. „Som veľmi rada, že môžem ohlásiť novú spoluprácu s talentovanými športovcami. Po úspešnom medailistovi vo vodnom slalome Matejovi Beňušovi, BILLA podporí reprezentantov v zjazdovom lyžovaní, bratov Adama a Andreasa Žampovcov. Prostredníctvom nich chceme osloviť športových nadšencov letných i zimných športov, ako aj motivovať nové nádejné talenty, aby na sebe pracovali a rozvíjali svoje zručnosti,“ uvádza Albena Georgieva výkonná riaditeľka BILLA.

Zdroj foto: Billa Foto: Dasa Simekova
billa inzercia Zdroj foto: Billa

Bratov Žampovcov ako svoje nové tváre predstaví BILLA pri príležitosti druhého ročníka HÝBSA Slovensko. Dvojica uznávaných športovcov podporí podujatie osobnou účasťou. „Každý deň sa snažíme nejako hýbať. Keď ide o prípravu na preteky, je to samozrejmosť, no keď máme voľno, niekedy sa nám nechce, ale prekonáme sa. Uvedomujeme si, že dnešný svet je pre mladých viac o technologických vychytávkach ako o pravidelnom pohybe. Preto sme radi, že práve našu novú spoluprácu s BILLA oslávime rovno pohybom, s deťmi pri úspešnom pokračovaní projektu HÝBSA Slovensko. Sme radi, že možeme podporiť dobrú vec, veď o to sa snažíme aj my ako športovci. Naším cieľom je motivovať mladých ľudí, aby sa viac hýbali a tešili sa, že robia niečo pre seba. Kedže sme sa narodili vo Vysokých Tatrách, tak o to viac sa tešíme do rodného kraja a veríme, že Prešovčania si to s nami užijú,“ hovoria Adam a Andreas Žampovci.

Zdroj foto: Billa Foto: Dasa Simekova
foto2-sita-billa Zdroj foto: Billa

Športový deň pre celé rodiny s účasťou známych tvárí a bohatým programom

Celodenné pohybovo-zábavné podujatie HÝBSA zapája do svojich aktivít celú rodinu a všetky vekové kategórie. Každý, kto sa príde pozrieť, bude mať možnosť otestovať stav svojej kondičky v disciplínach HÝBSA Run, HÝBSA Bike, HÝBSA Power a HÝBSA Family. Nudiť sa nebudú ani tí, čo sa na šport len radi pozerajú. Na podujatie do Prešova prídu aj obľúbené tváre z televíznej obrazovky a nebude chýbať ani ambasádorka zdravej stravy Mirka Luberdová, známa svojou kulinárskou vášňou. Pre fanúšikov varenia a kvalitnej čerstvej stravy Mirka pripraví gastronomické inšpirácie a pre rodičov má tipy na chutné a zdravé desiate pre svoje ratolesti. Ako je o Mirke známe, svoje špeciality pripravuje zo surovín nakúpených v BILLA. Účastníci sa môžu registrovať na hybsa.markiza­.sk/registracia a následne si štartovný balíček vybrať vopred, vo štvrtok a piatok v registračnom stánku pred predajňou BILLA na Čergovskej ulici v Prešove.

Zdroj foto: Billa Foto: Dasa Simekova
foto1-sita-billa Zdroj foto: Billa

„Spoločnosť BILLA vníma, že zákazníci majú čoraz väčší záujem o čerstvé ovocie, zeleninu či iné potraviny. Preto sme sa rozhodli, že nebudeme zdravý životný štýl podporovať len v predajniach, ale aj mimo nich – participovaním na projektoch podporujúcich pohyb a zdravie. Sme radi, že máme možnosť priviesť na zdravšiu cestu aj ďalších ľudí prostredníctvom druhého ročníka HÝBSA Slovensko, kde BILLA je generálnym partnerom,“ uvádza ďalej A. Georgieva Priamo počas sobotňajšieho podujatia v Prešove si môžu účastníci na stánku BILLA vytočiť výhru v kolese šťastia či získať autogramy od Mirky Luberdovej, Adama a Andreasa Žampovcov.

chyba