Zahlasujete za METRO Mastercard Obchodník roka 2017 a zapojte sa do súťaže o 10 Apple iPadov

METRO získalo nomináciu v súťaži Mastercard Obchodník roka 2017 – Cena verejnosti! Aj keď je to súťaž venovaná maloobchodu, METRO ako veľkoobchodný predajca získal nomináciu kvôli silnej pozícii a pozitívnemu vnímaniu na trhu v oblasti potravín a jedla.

01.02.2018 08:00
Logo metro
metro

Už to, že tam METRO ako veľkoobchod zaradili, vnímajú vo firme ako ocenenie ich každodennej profesionálnej práce, ktorú každý deň vykonávajú pre svojich zákazníkov. Rovnako v METRO nezabúdajú ani na tých najslabších. Z pomedzi obchodníkov sú lídrom v darovaní potravín pre Potravinovú banku, ktorá ich následne prerozdeľuje ľuďom v núdzi na Slovensku.

„METRO je už 18 rokov na slovenskom trhu a za ten čas sme dokázali, že sme špecialisti na gaszískali ocenenie Via Bona v kategórii Férový hráč na trhu, teraz sme získali nomináciu na Mastercard Obchodníka roka 2017. Je to potvrdenie správnosti nastavenej cesty, založenej na poctivej práci, čerstvých a kvalitných potravinách a službách poskytovaných našim zákazníkom na dennej báze. Veľmi si nomináciu vážime a rovnako každý hlas, ktorým nás naši zákazníci a priaznivci podporia,“ tronómiu. Vybudovali sme silné partnerstvá so svojimi zákazníkmi a dodávateľmi. V minulom roku sme uviedol generálny riaditeľ METRO Cash & Carry SR Jan Žák.

Obchodnik roka-samolepka

Hlasovanie verejnosti prebieha na stránke www.obchodnik-roka.sk do 31. 3. 2018. Každý hlasujúci sa automaticky zaradí do súťaže o 10 Apple iPadov.

chyba