Každý podnikateľ by mal poznať adresu sídla svojej firmy. Povieme vám prečo

Túžite rozšíriť svoju klientelu a povedomie o vlastných produktoch a službách? Patríte k ľuďom, ktorí majú v hlave niekoľko geniálnych myšlienok a nápadov a neviete, ako ich predať? Okrem dobrej marketingovej stratégie k tomu potrebujete aj vhodné podmienky na jednoduchšie podnikanie. Jednou z nich je aj sídlo spoločnosti. Aby vás však jeho prevádzka a radenie nepripravili o všetky zisky, mali by ste si ho vybrať naozaj rozumne.

22.12.2017 09:21
podnikatel Foto:

Jedna zo základných požiadaviek v biznise

Pri zakladaní novej s.r.o. potrebujete okrem vkladu a dobrého nápadu aj sídlo. Je to jedna zo základných požiadaviek, vďaka ktorej sa môžete zapísať do obchodného registra. Na čo vám ale vlastne sídlo je? Jednou z vecí, ktorej sa pri vo vašom biznise nevyhnete je komunikácia s úradmi, obchodnými partnermi, klientelou a samozrejme aj zákazníkmi.

S lacnejšími nákladmi na prevádzku

Na tieto účely je adresa registračného sídla firmy ideálna. Bez ohľadu na veľkosť spoločnosti sa musíte ale rozhodnúť, ako to bude vyzerať v tom vašom? Ak nepatrí charakter podnikania k oblastiam, ktoré si nevyžadujú klasickú fyzickú kanceláriu a priestory, forma takéhoto virtuálneho sídla vám určite pomôže. Keď si to porovnáte s bežným prenájmom, ušetríte naozaj veľa. Prevádzka virtuálneho sídla je podstatne lacnejšia.

Za mesiac neminiete ani 10 €

Ak by ste aj potrebovali priestor na občasné schôdzky s klientmi, nie je virtuálne sídlo na zahodenie! Veľmi veľa z nich vám ponúkne možnosť krátkodobého prenájmu zasadacej miestnosti, vďaka čomu získate jedinečnú príležitosť na to, aby ste uspokojili všetky požiadavky náročného biznisu. Cena sídla sa pohybuje od 7,90 € za mesiac, čo je v prepočte na ročné náklady naozaj minimálna čiastka, v porovnaní s klasikou určite.

Až 70 % verejnej správy

V zahraničí tento spôsob podnikania funguje už veľmi dlho a dokonca až 70 % zamestnancov vo verejnom sektore využíva online priestor na zriadenie svojej kancelárie. Je to aj pohodlnejšia cesta k tomu, ako sa stať efektívnejším a produktívnejším zamestnancom.

Podnikanie, ktoré (nie) je závislé od priestoru

Registračné sídlo je súčasťou zakladateľskej listiny, no neoberá vás o anonymitu a súkromie. Práve naopak. Vďaka takémuto podnikaniu vynikáte a zároveň máte dostatok osobného priestoru, ktorý nie je závislý od miesta vášho podnikania.

Dokonalé zázemie na prenájom

Nie len začínajúci podnikatelia premýšľajú nad tým, ako minimalizovať svoje počiatočné náklady. Virtuálne sídlo je ideálnym riešením. Prečo by ste mali dávať peniaze do niečoho, čo v skutočnosti ani nepotrebujete, keď sa vám ponúka možnosť sídla, ktoré môžete využívať tak dlho, ako v skutočnosti potrebujete, a podľa toho, čo je pre vás v ňom dôležité.

chyba