Raketový (re)štart vášho biznisu vďaka 4 službám

Ak sa cítite byť zrelí na reštart, pomôcť vám môže jacuzzi a miešaný drink. Ale čo ak má problémy vaša firma? Trápite sa s webovou stránkou, ktorá nie je ani prehľadná, ani dizajnová, texty idú tiež od desiatich k piatim, a to v nich nespomínate ani číslovky, a o kampaniach na Facebooku či Googli ste síce už počuli, ale momentálne vám facebookové posty nahadzuje sekretárka a aj to len vtedy, keď zrovna nemá veľa práce.

07.11.2017 08:00

Ak vám to niečo hovorí, prišiel čas na reštart vašej značky, pretože takto ten prvý milión nezarobíte. Pýtate sa ako? Je to takto jednoduché.

Budete potrebovať len:
1. hyper kreatívnu webovú stránku,
2. super výstižné texty,
3. vynikajúcu funkčnú PPC kampaň,
4. výborný originálny branding

HYPER KREATÍVNA WEBOVÁ STRÁNKA

Ak by ste radi prilákali nových zákazníkov, prípadne by ste nechceli ani odplašiť tých stálych, potrebujete funkčný a používateľsky jednoduchý web, ktorý bude navyše aj dobre vyzerať. Okrem samotnej grafiky a naprogramovania webu je dobré mať aj prehľadný redakčný systém, ideálne na mieru. Či už budete potrebovať prepisovať texty priamo na stránke alebo sa vám zíde jednoduché pridávanie hodnotení od zákazníkov, individuálne nastavenie presne podľa vašich požiadaviek vám to umožní.

tvorba www

SUPER VÝSTIŽNÉ TEXTY

Áno, vizuálna stránka je číslom jedna, čo sa týka všimnutia si zákazníkov. Na druhom mieste však kraľujú texty. A nič nepôsobí menej profesionálne ako nesprávne použitý ypsilon, veľké písmeno tam, kde má byť malé, alebo preklep. Od nákupu však odrádza aj neprehľadnosť textu či štylistické zamotanie viet. Vaše texty by sa mali vyznačovať okrem dobrej skladby vety aj tou správnou melódiou, ktorá bude lahodiť oku vašich zákazníkov.

VYNIKAJÚCA FUNKČNÁ PPC KAMPAŇ

Cieľom reklamy na Facebooku aj Googli je, aby vás žiadny potenciálny zákazník neprehliadol. Ak nie ste v písaní postov, cielení či vyhodnotení úspešnosti nastavenej stratégie až tak dobrí, určite túto problematiku zverte do rúk expertom. Okrem toho porozmýšľajte aj nad remarketingom, ktorý vášho potenciálneho zákazníka prinúti nad vaším produktom neustále rozmýšľať, a tak ho dokáže premeniť na budúceho klienta.

ppc reklama

VÝBORNÝ ORIGINÁLNY BRANDING

Netreba podceňovať ani firemnú identitu, je dôležitá. Okrem navrhnutia samotného názvu potrebujete aj originálne logo či firemné farby, ktoré u vašich klientov zabodujú. Či už chcete kombináciu biela-modrá-červená ako z našej trikolóry alebo logo s ružovým jednorožcom, poraďte sa s odborníkmi, ktorí s vami všetko do detailov prediskutujú a navrhnú najlepšiu možnú kombináciu.

KOMPLEXNÝ (RE)ŠTART VAŠEJ ZNAČKY

Prečo by ste sa mali uspokojiť s málom, keď môžete mať všetko? Zabezpečte svojej značke KOMPLEXNÝ (RE)ŠTART vďaka balíku všetkých spomínaných služieb, ktoré sa vášmu biznisu budú hodiť.

restart

Prečo si zvoliť pre svoj raketový štart digitálnu agentúru iBrand?

Či už potrebujete doladiť len jemné detaily, alebo vymyslieť všetko od piky, iBrand nakopne váš biznis a zaručí vám miesto na výslní. Všetky služby zastreší tvorivý tím profesionálov, ktorí sa vo svojom odbore pohybujú dlhšie ako len nejaký ten piatok. Viac o tom, ako sa môžete dostať na cestu budovania impéria, sa dočítate na: www.ibrand.sk alebo nám kľudne zavolajte na 0917 610 868 a radi vám pomôžeme.

chyba