Redakčné testy a užívateľské recenzie

16.10.2017 08:00
spotrebitelsky-test

Najlepšia práčka alebo chladnička? Poradí vám Spotrebiteľský test

Kupovať veľký spotrebič nie je vôbec jednoduché. Ak sa vám pokazí chladnička a potrebujete novú, na koho sa obrátite? Pôjdete do obchodu a necháte si poradiť od predavača, ktorý sa snaží predať len to, čo má k dispozícii? Alebo si pozriete popisky produktov v eshopoch, ktoré sú všetky takmer identické a tvária sa ako to najlepšie na svete? Potrebujete odbornú radu od niekoho, kto je nezainteresovaný a nesnaží sa vám niečo predať. Takýmto človekom by mohol byť napríklad váš sused alebo kamarát, ktorý to s vami určite nemyslí zle. Problém nastáva ak nemáte technicky zdatných známych, ktorí sa orientujú v problematike nových technológií u spotrebičov. Takýto ľudia vám asi veľmi neporadia, pretože majú skúsenosti s obmedzeným množstvom produktov. Váš sused kupoval chladničku pred 8 rokmi a v živote nepočul o No Frost technológií. Nemá prehľad o nových modeloch, nevie porovnať rôzne značky, funkcie či pomer ceny a kvality. A tu sa na scénu dostáva portál Spotrebiteľský Test.

spotrebitelsky-test-nahlad

Redakčné testy a užívateľské recenzie

Portál spotrebitelsky­test.sk sa zameriava na redakčné testovanie a zverejňovanie komplexných užívateľských recenzií. Produkty sú testované dlhšiu dobu a následne je zverejnená na stránke recenzia. Niektoré produkty sú zasielané laickej verejnosti, ktorá má záujem o testovanie. Takýto užívatelia získajú produkt zadarmo výmenou za recenziu. Niektoré recenzie a testy sú preberané z partnerských portálov, pretože je zbytočné testovať produkt opakovane. Analytici v redakcii Spotrebiteľského testu často spájajú údaje získané z prieskumov, redakčných testov, recenzií a z dostupných údajov tvoria prehľadný rebríček. Výsledkom sú potom rebríčky top produktov, akými je napríklad rebríček 5 najlepších kávovarov na trhu alebo 4 najlepšie spredu plnené práčky pre rok 2017. Vďaka tomuto portálu nemusíte strácať čas zdĺhavým porovnávaním podobných modelov spotrebičov. Jednoducho si z rebríčka vyberiete to najlepšie z najlepšieho a produkt si pár klikmi objednáte online.

najlepsie-odsavace-par

Aj vy sa môžete zapojiť

Portál Spotrebiteľský test je najväčší portál svojho druhu na Slovensku. Pokrýva skoro všetky kategórie malých a veľkých spotrebičov, bielej aj čiernej techniky. Výsledky testov a recenzie preberajú ďalšie portály akým je napríklad TestMagazín, MiniRecenzie alebo Topbyvanie.sk. Ak by ste sa chceli zapojiť aj vy, stačí ak si vyhľadáte na stránke produkt, s ktorým máte skúsenosti, a napíšete krátku recenziu v podobe komentára. Ak sa takýchto komentárov nazbiera viac, celá odborná redakčná recenzia sa stane oveľa prínosnejšou. Ak tomu venujete pár minút a podelíte sa o svoje skúsenosti, pomôžete tisíckam užívateľov, ktorí portál navštevujú. Určite sa vám to raz vráti. Aj vy raz budete potrebovať poradiť a na stránke Spotrebiteľského testu takéto informácie určite nájdete.

chyba