SOFIA – značka stvorená vášňou a 20-timi rokmi tradície

Náušnice, náramky, prstene, rôzne tvary či veľkosti od výmyslu sveta. Všetky tieto ligotavé drobnosti potešia ako oko tak aj dušu nejednej z nás. O šperkoch sa vo všeobecnosti traduje, že sú najlepším priateľom ženy. A že to tak naozaj aj je, vieme aj u nás v SOFII. Naše strieborné šperky dokážu vyčariť úsmev na tvárach slovenských aj českých dám už viac ako 20 rokov.

11.05.2017 08:00
zdroj: SOFIA Jewelry, s.r.o.
SOFIA Jewelry, s.r.o. zdroj: SOFIA Jewelry, s.r.o.

Príbeh značky SOFIA sa začal písať v 90. rokoch minulého storočia. Za jej zrodom a úspechom stojí osobná vášeň jej zakladateľky a zároveň aj majiteľky firmy, Sofie Farárovej. Tá sa rozhodla, že svoju záľubu vo výrobe šperkov a záujem o perly a prírodné kamene rozvinie a naplno jej podľahne. A tak sa zo sna mladej ženy a autorského šperku podarilo vybudovať značku, ktorá je dnes už stabilným a dôveryhodným hráčom na trhu so šperkami. Ako sa sama majiteľka Sofia Farárová vyjadrila, firma rástla občas rýchlejšie, než bola ona sama pripravená. „Dnes je môj život s ňou veľmi spojený a je jeho pevnou súčasťou. Stále ju aktívne riadim a robím všetky zásadné rozhodnutia sama,“ dodala.

zdroj: SOFIA Jewelry, s.r.o.
SOFIA Jewelry, s.r.o. zdroj: SOFIA Jewelry, s.r.o.

Ako SOFIA rástla, rozširovala svoju pôsobnosť aj portfólio svojich šperkov a svetoznámych značiek. Jednou z nich je aj jedinečná dánska PANDORA, ktorá so svojimi náramkami a korálkami dodnes udáva trend vo svete módnych šperkov. Práve SOFII sa podarilo stať sa najväčším predajcom tejto obľúbenej značky u nás. Dnes už firma SOFIA Jewelry vlastní 11 predajní (10 predajní SOFIA a 1 predajňa PANDORA v bratislavskom Auparku) a pokiaľ ste typ človeka, ktorý skôr preferuje nákup z pohodlia domova, je tu pre vás pripravený náš e-shop.

Keďže v SOFII slovo priemernosť nepoznáme, od samotného počiatku sme kládli dôraz na estetiku, ale rovnako aj na kvalitu našich šperkov. A preto sme v 90. rokoch ako jedna z vôbec prvých firiem na Slovensku začali predávať perlové šperky, ktorých nosenie bolo donedávna výsadou len najvyšších spoločenských vrstiev. Na miestne povery typu, že tieto skvosty prírody prinášajú slzy a nešťastie, alebo ich nosia iba „staré dievky“ môžete pokojne zabudnúť. O perlách nájdeme záznamy z pred tisícov rokov, spomínajú sa v rôznych mýtoch, sú symbolom lásky a dokonalosti, o perlách sa píše i v Biblii. Naše perly sú klenotom, ktorý zdôrazní osobnosť každej ženy, či už lieta mysľou v oblakoch alebo stojí pevne nohami na zemi. Považujeme sa za špecialistov v oblasti perál a kolekcia našich perlových šperkov obsahuje ako sladkovodné perly najvyššej kvality, tak aj morské perly Akoya.

zdroj: SOFIA Jewelry, s.r.o.
SOFIA Jewelry, s.r.o. zdroj: SOFIA Jewelry, s.r.o.

Značka SOFIA je založená na tradícií, kvalite, profesionalite a dôvere, ktoré sa snažíme uplatňovať nielen pri navrhovaní našich šperkov a výbere ponúkaných značiek, ale aj v prístupe k zákazníkovi. Tak, ako sú jedineční naši zákazníci, tak jedinečne ku každému pristupujeme. Milý úsmev, priateľský pozdrav, ochota a úprimný záujem. Práve toto vás čaká pri návšteve ktorejkoľvek našej predajne. Keďže SOFIA znamená v preklade múdrosť, takýmto spôsobom si vyberáme aj personál. Naši zamestnanci sú odborne školení a vždy pripravení pomôcť a poradiť. Či už hľadáte darček pre dcéru k promócií, pre mamičku ku Dňu matiek, alebo ako milujúci manžel chcete potešiť svoju polovičku šperkom k výročiu, na ktoré ste konečne nezabudli. Snažíme sa, aby sa nákup u nás stal pre vás zážitkom, no tým sa naša starostlivosť o vás nekončí. Ak potrebujete zakúpený šperk upraviť alebo vyčistiť, stačí povedať a spolu s našim zlatníkom urobíme pre vás maximum.

zdroj: SOFIA Jewelry, s.r.o.
SOFIA Jewelry, s.r.o. zdroj: SOFIA Jewelry, s.r.o.

Ako sa mení móda a vyrastá nová generácia, tak sa mení aj vkus a preferencie zákazníkov. Preto sa snažíme nestáť na mieste a neustále prichádzame s novinkami. Náš sortiment sa rozšíril napríklad o hodinky značiek Olivia Burton, Cluse, Daniel Wellington, či slávnych bratov Ingersollových. Pre najmenších ponúkame detské zlaté šperky Cutie a strieborné šperky so žiarivými diamantmi D for Diamond. Nezabúdame ani na mužov, ktorí chcú byť „in“, máme pre nich kvalitné šperky svetoznámych značiek Sector a Fred Bennett. Zároveň pripravujeme aj autorské náramky z prírodných kameňov, ktoré pochádzajú priamo z dielne SOFIA. U nás si svoj šperk vyberie skutočne každý. Tešíme sa na vašu návštevu.

zdroj: SOFIA Jewelry, s.r.o.
SOFIA Jewelry, s.r.o. zdroj: SOFIA Jewelry, s.r.o.
chyba