Kaufland otvára v Dúbravke už svoju šiestu predajňu v Bratislave

Už takmer 15 rokov patrí Kaufland k najobľúbenejším nákupným miestam Slovákov. Tajomstvo jeho úspechu tkvie v denne čerstvom tovare, širokom výbere produktov prvotriednej kvality, záručných a servisných službách a výhodných cenách. Tieto výhody si vychutnávajú zákazníci už v 57 predajniach na Slovensku.

27.02.2015 14:09
kaufland inzercia Foto:

Už takmer 15 rokov patrí Kaufland k najobľúbenejším nákupným miestam Slovákov. Tajomstvo jeho úspechu tkvie v denne čerstvom tovare, širokom výbere produktov prvotriednej kvality, záručných a servisných službách a výhodných cenách. Tieto výhody si vychutnávajú zákazníci už v 57 predajniach na Slovensku. Najnovšie k nim pribudla predajňa v mestskej časti Dúbravka na Harmincovej ulici, ktorá je zároveň už šiestou v hlavnom meste. Celkovo tak šesť bratislavských obchodných domov Kaufland v Bratislave ponúka zákazníkom tovar na rozlohe 23 477 m2, vytvorilo 540 stálych a 95 brigádnických pracovných miest a svojim zákazníkom ponúka možnosť pohodlne zaparkovať vďaka celkovej kapacite 1 790 parkova­cích miest.

S výstavbou svojich predajných miest začal Kaufland v Bratislave v mestskej časti Nové Mesto v júni 2003, o rok neskôr v novembri pribudla predajňa v Petržalke, koncom roka 2008 ďalšia v Rači a v júni 2013 otvorila brány pre zákazníkov predajňa v mestskej časti Podunajské Biskupice. Hoci rok 2015 je na začiatku, v hlavnom meste pribudli už dve prevádzky Kaufland, a to začiatkom februára na Patrónke a najnovšie v, už spomínanej, Dúbravke.

„Pri výstavbe nových obchodných domov dbáme na ochranu životného prostredia, preto naše prevádzky v Bratislave v Podunajských Biskupiciach, na Patrónke i v Dúbravke používajú na vykurovanie i chladenie namiesto konvenčných vykurovacích kotlov technológiu tzv. rekuperácie. Pri nej súbor chladiacich zariadení obsahuje integrované tepelné čerpadlo, ktoré využíva odpadové teplo z chladiaceho procesu potravinového chladenia a dodáva ho pre potreby vykurovania, vzduchotechniky a klimatizácie. Táto technológia výrazne zlepšuje energetickú účinnosť a znižuje emisie skleníkových plynov,“ poznamenal Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland.

kaufland inzercia

Príchod ďalšieho obchodného domu do mesta prináša predovšetkým obyvateľom tejto mestskej časti, ale aj priľahlých Devínskej Novej Vsi, Lamača, Záhorskej Bystrice, Marianky, Borinky a Stupavy nové nákupné možnosti, bohatú a pestrú ponuku viac ako 12 000 výrobkov dennej spotreby, z toho vyše 8 000 potravinových výrobkov, kvalitný servis, ako aj doplnkové služby.

Obchodný dom Kaufland venuje obzvlášť veľkú pozornosť sortimentu čerstvého tovaru, ktorý je zákazníkmi dlhodobo veľmi pozitívne hodnotený, a v ktorom patrí Kaufland medzí lídrov na slovenskom trhu. Ťažiskovým bodom je oddelenie ovocia a zeleniny, ktoré je denne zásobované čerstvým tovarom. Zákazníci v ňom nájdu stály aj sezónny tovar – od tradičnej domácej zeleniny, cez špeciálne a v súčasnosti veľmi obľúbené balené šalátové zeleniny, až po exotické ovocie.

kaufland inzercia

V oddelení obslužných pultov si prídu na svoje zákazníci, ktorí obľubujú domáce regionálne výrobky, ale aj „fajnšmekri“, ktorí vyhľadávajú špeciality. Nájdu tu údeniny, lahôdky domácej a medzinárodnej kuchyne, rôzne druhy syrov, šaláty aj rôzne pochúťky pre gurmánov. Samoobslužné oddelenie mäsa ponúka čerstvé mäso pod značkou K-Purland, ktoré dostať exkluzívne len v obchodom dome Kaufland. Ide o mäso a mäsové špeciality pripravené vo vlastnom mäsokombináte.

Okrem potravinového sortimentu Kaufland ponúka aj kvalitný a cenovo výhodný tovar v oddeleniach domácich potrieb, textilu, elektra, papiernictva a hračiek, ďalej sezónne výrobky a akciový nepotravinový tovar, ktorý sa každý týždeň mení.

Svojim zákazníkom Kaufland ponúka napríklad pokladňu bez sladkostí, akceptáciu platobnej karty pri všetkých pokladniach, bezplatnú zákaznícku linku, bezplatné privolanie taxislužby, výrobky z pece po celý deň, či možnosť vrátania neotvorených a nepoškodených fliaš po predložení pokladničného bloku do 14 dní. Zároveň sa dobrovoľne zaviazal k bezproblémovej výmene tovaru, 3-ročnej záruke na všetky elektrospotrebiče, čerstvosti rezaných kvetov, rýchlosti pri pokladniach či pri obslužných pultoch.

Obchodný dom Kaufland v bratislavskej Dúbravke vytvoril približne 76 stálych pracovných miest, čím spoločnosť Kaufland potvrdzuje svoju pozíciu medzi najväčšími a najstabilnejšími zamestnávateľmi na Slovensku. Svojim zamestnancom okrem stabilného zamestnania v úspešnej medzinárodnej spoločnosti ponúka motivujúce odmeňovanie a bohatý sociálny program. Rôzne príležitosti na vzdelávanie ponúkajú tiež priestor na osobný rozvoj a kariérny postup v spoločnosti.

chyba