Vy ešte nenakupujete v outlete? Vyskúšajte to práve teraz vo Voderadoch!

Nejako sme zvykli nariekať, že na Slovensku sa (nielen) oblečenie kupuje ťažko, je malý výber, ceny sú vysoké... A práve teraz, na konci leta, je ten správny čas na doplnenie šatníka. Nie len pre nás, ale aj pre naše deti. Hor sa teda na nákupy. Otázka znie: kam?

03.09.2014 08:00
voderady inzercia

Tí skúsenejší vedia, že aj kvalitné značkové oblečenie (a nielen to) sa dá kúpiť za lepšie ceny, ako sme zvyknutí v nákupných centrách. A to prosím nehovoríme o žiadnych „fejkoch“, ale o kvalitných značkových produktoch. Neviete kde? Vy ešte nenakupujete v outlete?!

Outlety poznáme skôr zo zahraničia. Ľudia ich majú radi, lebo sa v nich dá nakúpiť značkový tovar za výrazne nižšie ceny, ako v klasických obchodných centrách. Vedeli ste, že moderný outlet, plný svetoznámych značiek, už máme aj na Slovensku?

voderady inzercia

Od októbra 2013 funguje prvý outlet aj na Slovenku. Volá sa ONE FASHION OUTLET a nájdete ho pri Voderadoch. Má ideálnu polohu: 20 minút cesty autom (po diaľnici) z Bratislavy a 10 minút z Trnavy. Pre tých, ktorí nemôžu prísť autom, premáva z Trnavy autobus. Viac ako 70 obchodov na 15000 m2 poskytuje dostatočný výber aj pre tých najnáročnejších. A koho nakupovanie príliš unaví, môže si oddýchnuť v príjemnej kaviarni (sú tu 3), alebo v jednej z reštaurácií. Súčasťou je aj jazierko, ktoré zaručí relax pre celú rodinu. K dispozícii je 1300 parkovacích miest, takže klasickému čakaniu na parkovacie miesto alebo sledovaniu času kvôli parkovacím poplatkom sa vyhnete. Parkovanie je samozrejme zadarmo 

Práve teraz je nákup v outlete ten správny čas
Predajne v outletových centrách ponúkajú celoročné zľavy od 30% do 70%. Napriek týmto výrazným zľavám aj v outletoch bývajú AKCIE! Zvyčajne sezónne po zime a práve teraz pred koncom leta a vtedy zľavy prekračujú aj viac ako 70%.

voderady inzercia

Špeciálne víkendové akcie
ONE FASHION OUTLET vo Voderadoch pre vás pripravil 4 špeciálne víkendové akcie. Budú trvať vždy celý víkend od piatku do nedele. Najbližšia akcia začína v piatok 22.8.2014 a potrvá do nedele 24.8.2014. V špeciálnej ponuke nájdete športový tovar a tovar pre voľný čas.

Ďalšie špeciálne víkendové akcie:

  • Od piatku 29.8.2014 do nedele 31.8.2014 – Luxusná a ležérna móda + všetko pre deti
  • Od piatku 05.09.2014 do nedele 07.09.2014 – Jeans
  • Od piatku 12.9.2014 do nedele 14.9.2014 – Obuv/Doplnky/Šper­ky/Parfumy

V modernom centre ONE FASHION OUTLET vo Voderadoch nájdete 70 obchodov, ktoré ponúkajú 110 svetových top značiek, okrem iných: Nike, Adidas, Puma, Gant, Gaudí, Gas, Tom Tailor, Mustang, Baldininy, Levi’s, Retro Jeans, Lee Cooper, Marina Militare, Benetton, Primigi, Ecco, Berndorf Sandrik, Regatta …

… a stále pribúdajú ďalšie! Za posledný mesiac pribudla napr. značka: Gatta, ktorá ponúka luxusnú spodnú bielizeň a pančuchový tovar a v piatok 15.8.2013 v outlete otvorili novú predajňu Prostějov. Prostějov je tradičná česká značka zameraná na predaj elegantných pánskych a dámskych odevov. Tovar tejto značky je známy precíznym vypracovaním a dizajnom držiacim sa svetových módnych trendov. Nepremeškajte obrovské letné zľavy až do 70%!

Viac informácii o ONE FASHION OUTLET vo Voderadoch nájdete na www.onefashionoutlet.sk

chyba