K víkendovej pohode s rodinou patrí Mattoni

Minerálna voda z Karlových Varov s vyváženým obsahom minerálov sa po prvýkrát predstaví na Gurmán Feste.

27.05.2014 08:07
mattoni_inzercia

Chceli by ste pre svoju rodinu pripraviť osviežujúce nealkoholické kokteily, ktoré ideálne doplnia chvíle pohody počas letných dní? Príďte sa inšpirovať v posledný májový víkend na Gurmán Fest v Bratislave. V Mattoni stane na vás a vašu rodinu čaká to najlepšie zo sveta nealkoholických kokteilov. Najnovšie trendy v ich miešaní vám predstaví profesionálny barman Peter Pravotiak – víťaz medzinárodných majstrovstiev sveta Mattoni Grand Drink 2011.

„S pomocou niekoľkých bežne dostupných ingrediencií môžete pre svojich priateľov vytvoriť miešané drinky aj v domácom prostredí,“ hovorí Peter. O tom sa budete môcť presvedčiť aj na vlastné oči, počas každého z troch festivalových dní na vás v Mattoni stane okrem Školy miešania kokteilov čakajú aj súťaže v mixovaní Mattoni drinkov. Na barmanov sa budú môcť zahrať aj deti, 1. júna bude Mattoni stan patriť len im.

Kokteilové trio pre malých aj veľkých

Z kokteilov v Mattoni stane si vyberie každý. Pre dámy sa hodí tajomný zázvorový kokteil Mat&Toni, ktorý sa stal najlepším nealkoholickým kokteilom roka 2011 na medzinárodnej súťaži Mattoni Grand Drink – jeho autorom je práve Peter Pravotiak. Fascinujúci kokteil so zázvorom a bazalkou vo vás určite prebudí túžby a vášne.

Počas festivalových dní vás poriadne nakopne aj kokteil Sharp Voice, v ktorom sa snúbi čierna ríbezľa a liči s pálivou paprikou a citrónom. Tento pikantný nápoj dodá iskru každému mužovi, ktorý ho ochutná.

A ak by vás predsa len premôže smäd, je tu kokteil Dr. Mattoni, ktorý vás vďaka kombinácii anízového, citronového a limetkového sirupu a množstva ľadu postaví opäť na nohy. Príchuť anízu si určite zamilujú aj najmenší.

Foto: LUKAS GAL
mattoni_inzercia

Ku kvalitnému jedlu aj ku káve

Mattoni uhasí nielen smäd, ale ideálne doplní kvalitné festivalové jedlá či víno. Ich chuť totiž ovplyvňujú nielen suroviny a príprava, ale aj to, akú vodu k ním pijete. Doprajte si dúšok lahodnej minerálnej vody aj k dobrej káve, a nechajte tak vyniknúť jej chuť. „Odporúčam neperlivú minerálnu vodu Mattoni, ktorá má nielen vyváženú a jemne iskrivú chuť, ktorá zvýrazní pôžitok z kávy, ale aj vyvážený obsah minerálnych látok,“ tvrdí Jiří Matoušek, viceprezident Slovenskej asociácie kávy.

chyba