Čistenie kancelárskych priestorov je povinnosť pre správny biznis!

Tak ako si všetci prajeme mať čistú a útulnú domácnosť, tak treba uvažovať aj nad priestorom, do ktorého máme záujem si vodiť potencionálnych obchodných partnerov.

26.05.2014 15:33
cistenie - inzercia

Preto aj pre tieto prípady naša firma Topservis Pezinok rozšírila svoju činnosť na jednorazové a pravidelné upratovacie práce. Je nám jasné, že robiť biznis nie je ľahká záležitosť, preto je nám tiež jasné, že upratovanie a čistenie musí prebiehať v čase, kedy je minimálna pravdepodobnosť vyrušovania potencionálnych klientov. Čiže sme schopný takúto činnosť zabezpečiť aj v popoludňajších prípadne nočných hodinách. Nie je výnimkou, že našu prácu dodávame skoro ráno pred príchodom zamestnancov, aby neboli následne rušený. Ak využívate služby Topservis Malacky môžete si byť istý, že Vám nikto nič nediktuje, o všetko spojené do najmenšieho detailu v slove čistiace práce sa postaráme a Vy máte o starosť menej.

Kancelársky priestor, prednášková miestnosť či vstupná hala je bezpochyby gro prvého dojmu, ktorý si každý v podvedomí spraví o firme do ktorej vstupuje. Preto by malo byť prioritou každého podnikateľa, ktorý má snahu byť úspešný túto oblasť nepodceňovať. Určite je na zamyslenie a nikto nemôže tvrdiť opak, že ak niekto vstúpi do nejakého priestoru či už to bude kancelária alebo nie a na zemi sa povaľujú otrusinky, na listoch rastlín, na policiach a na lampách je viditeľný prach, že bude zhrozený. Ufúľané čalúnenie na kancelárskych stoličkách, zaschnutá mastnota na klávesniciach počítačov a krajoch kožených sedačiek je veľmi zlé posolstvo.

Naša upratovaco – tepovacia firma Topservis Bratislava www.tepovanie.topservis.sk je zameraná na detaily a každej takejto zlej vizitke zabráni veľmi profesionálnym a šetrným spôsobom. Dôkladne poupratovaný a vydezinfikovaný pracovný priestor zohráva dôležitú úlohu nie len v robení dobrého dojmu na druhých ľudí, ale aj pri zlepšovaní pracovnej morálky a zvyšovaní výkonu práce zamestnancov. Toto všetko dokopy ovplyvní to, ako bude Váš biznis známy a aké zisky budete dosahovať.

Čím všetkým sa zaoberáme, aby sme sa stále udržali na špici tohto oboru? Nejde len o najkvalitnejšiu a najmodernejšiu technológiu čo sa upratovania a tepovania týka, ale aj o dôkladný výber zamestnancov, ktorí za danú činnosť zodpovedajú. Pri tomto permanentnom prístupe dokážeme udržať svoj výkon na špičkovej profesionálnej úrovni dlhodobo. Našich zamestnancov si starostlivo vyberáme a vzdelávame ich, aby v našej firme Topservis Malacky pracovali len tí najväčší odborníci v obore. Neoddeliteľnou súčasťou našej práce je aj používanie profesionálnych čistiacich prípravkov, aby sa dokonale odzrkadľovali naše predstavy o absolútnej čistote.

Čistenie, tepovanie a upratovanie je náš obor, čistota je náš výsledok. V našom biznise sme špičkou už 10 rokov, preto vieme poskytnúť naše dlhoročné skúsenosti a prax.

chyba