Tričká, šortky, sukne, šaty... Ste pripravená na leto?

Leto nám klope na dvere. Prichádza obdobie horúcich slnečných dní a príjemných teplých nocí. Máte svoj šatník pripravený na všetko, čo leto ponúka?

14.05.2014 11:12
yolo inzercia
Dlhá letná sukňa 12,79 €, bodkovaná sukňa 14,99 €, krátka sukňa 13,19 €

Letná sukňa: vzdušná a pohodlná
Čo by to už bolo za leto bez rôznych sukní a sukienok všade naokolo? Sukňa je symbol leta; je to odev, ktorý milujú všetci – dámy ich rady obliekajú, páni sa za nimi radi obzerajú. Typická letná sukňa je voľná a krátka (približne po kolená). Samozrejme, sukňa môže byť aj dlhšia, tá by však mala byť ušitá z ľahučkej vzdušnej látky. Že nemáte rada sukňu? Nevadí! Letné šortky poslúžia ako skvelá náhrada: sú sexy, dajú vyniknúť krásnym nohám a viete ich vynikajúco kombinovať s rôznymi topmi, tričkami a blúzkami.

Sivé šortky 10,99 €, tyrkysové capri 10,69 €,...
yolo inzercia Sivé šortky 10,99 €, tyrkysové capri 10,69 €, kárované šortky 11,19 €

Ak ste na sebe cez zimu poctivo pracovali a máte pekné vypracované bruško, skúste si dať k šortkám iba vrchný diel plaviek. Okamžite sa stanete stredobodom pozornosti a magnetom pohľadov!

Na párty aj na pláž: letné šaty
Ak je sukňa symbol leta, šaty sú symbolom dovolenky pri mori. Dlhé letné šaty majú veľa výhod: ľahko si ich na pláži oblečiete aj vyzlečiete, sú vzdušné, nie je v nich horko a v prípade núdze ich môžete kľudne nosiť celý deň. A hlavne – vyzeráte v nich fantasticky sexy!

Retro šaty 18,99 €, dlhé šaty 14,99 €, úpletové...
yolo inzercia Retro šaty 18,99 €, dlhé šaty 14,99 €, úpletové šaty 9,99 €

Ak máte rady priesvitné dlhé tylové šaty až po zem, no zároveň ste aj trochu hanblivá, existuje ľahké riešenie: kúpte si šaty, ktoré sú vybavené nenápadnou krátkou spodničkou.

Nezabudnite na zásobu tričiek!
Tričiek nie je nikdy dosť. Letné tričká sa dnes dajú zohnať za veľmi dobré ceny a nie vždy platí, že lacné nie sú kvalitné. To pre nás, milé dámy, znamená len jedno: musíme si ich kúpiť dostatok na celé leto! Veď ktorá z nás by chcela každý deň na dovolenke chodiť v tom istom tričku?

Predĺžené biele tričko 6,99 €, letné tričko 9,99 €
yolo inzercia Predĺžené biele tričko 6,99 €, letné tričko 9,99 €

Sezóna 2014 je v tomto smere veľkodušná: k dispozícii je obrovské množstvo tvarov, farieb a vzorov. Tričká sa predávajú vo všetkých možných prevedeniach: s rukávmi či bez, s lodičkovým, hlbokým či polo-výstrihom, predĺžené tričká aj topy, v ktorých vyniknú útle dámske ramená.

chyba