VB Leasing ukončil minulý rok s rastom takmer 5 percent

Zatiaľ čo sa slovenský lízingový trh v roku 2013 prepadol o 0,5 percenta*, spoločnosť VB LEASING SK, spol. s r.o. dosiahla takmer 5-percentný medziročný rast v obstarávacej hodnote financovaných predmetov.

24.04.2014 12:37

V roku 2013 spoločnosť VB Leasing SK uzavrela viac ako 4 tisíc zmlúv o financovaní v celkovej obstarávacej hodnote takmer 104 miliónov Eur (bez DPH).

Dominantnou stránkou spoločnosti je financovanie osobných úžitkových automobilov, ktoré tvoria viac ako 62 percent objemu podpísaných zmlúv.

„Rok 2013 hodnotíme ako úspešný, zamerali sme sa na silnejšiu podporu automobilových predajcov(osobných a nákladných vozidiel) a optimalizáciu financovania obchodných cieľov. Zvýšili sme tiež naše aktivity v segmente malých a stredných podnikateľov a intenzívnejšie sme podporili ich investičné rozhodnutia“ hovorí konateľ VB Leasing SK Martin Lagler.

„Atraktívny balík financovania a poistenia (prostredníctvom dcérskej spoločnosti VB Leasing Sprostredkova­teľská), tvoria ponuku, s ktorou môžu naši zákazníci počítať aj v nadchádzajúcom období“ dodáva Peter Demmer, konateľ VB Leasing SK.

Záujem o služby VB Leasing sa zvyšuje, rastúce čísla však spoločnosť dosahuje aj vďaka spokojnosti existujúcich obchodných partnerov a klientov. V súčasnosti spoločnosť spravuje viac ako 12 tisíc aktívnych zmlúv o financovaní a patrí k najväčším a najstabilnejším spoločnostiam na slovenskom lízingovom trhu.

*Zdroj: Asociácia lízingových spoločností SR, report za rok 2013, porovnanie celkového objemu obchodov, segment hnuteľné veci.

Kontakt:
Marek Páleník, marketing
tel.: + 421 2 59987427
e-mail: marek.palenik@vbleasing.sk

chyba