Iba 49 eur za kompletný outfit aj s kabelkou? Vieme ako!

Chcete sa obliekať štýlovo a kvalitne bez toho, aby ste na to minuli pol výplaty? Poradíme vám, kde nakupovať a ukážeme tri outfity za skvelé ceny!

14.04.2014 09:06
zväčšiť
yolo inzercia 1

Tovar z tohto outfitu: biela blúzka, fialové dámske nohavice, tenký sivý dámsky opasok, kabelka cez rameno.

Vyberte si správny obchod
Na webe funguje veľa módnych obchodov. Drobné butiky nevalnej kvality dopĺňajú väčšie shopy so širším záberom; silné zastúpenie majú klasické značkové predajne – a občas narazíte aj na exkluzívne luxusné salóniky s trojcifernými cenovkami. Veľa ľudí si z tejto ponuky vyberá zlatú strednú cestu – značkové predajne – no neuvedomujú si ich nevýhody. Tých je viacero. Prvá je vyššia cena, ale často je problém aj s dobou dodania. Tá býva niekedy aj viac ako tri týždne! Navyše, tieto značky si kupuje veľa ľudí, takže keď k vám tovar konečne dorazí, zistíte, že vaša kamarátka si kúpila to isté…

zväčšiť
yolo inzercia 2

Tovar z tohto outfitu: oranžové dámske tričko, béžová kvetinová sukňa, ružová plážová taška, hráškovozelená dámska peňaženka.

Lacné, kvalitné a originálne
Chcete ušetriť, no vyžadujete kvalitu a originalitu? Siahnite po obchodoch novej generácie. Sú známe tým, že svoju ponuku skladajú zo všetkého, čo ponúka trh; venujú však veľké úsilie starostlivému výberu tých najlepších kúskov. Viac než značka je pre nich dôležitý pomer kvality a ceny.

zväčšiť
yolo inzercia 3

Tovar z tohto outfitu: olivovo hnedé tielko, dámske modré rifle, hnedá dámska mikina, kabelka do ruky.

Veľkou výhodou týchto obchodov je to, že majú všetok tovar skladom. Kupovali ste si niekedy na webe napríklad nohavice? Ak áno, tak viete, že niekedy je najlepšie zatelefonovať priamo do obchodu a opýtať sa na konkrétne veci. Ak je tovar skladom, pracovník obchodu si môže zobrať nohavice do ruky a popísať vám akýkoľvek detail. Ak tovar skladom nie je, telefonát vám nepomôže…

Prvé lastovičky už u nás sú
Jeden z takýchto obchodov na Slovensku funguje už viac ako rok. Hovorí si priliehavo YOLO – Hypermarket s oblečením. Okrem toho, že spĺňa všetko to, čo sme si popísali, má ešte dve výhody: umožňuje vrátiť tovar až do 14 dní a automaticky vracia celú sumu objednávky aj s poštovným. Zostáva len dúfať, že takýchto obchodov bude viac!

chyba