TMLG s.r.o. - Pracovná agentúra

Hľadanie práce na Slovensku aj v Európe snáď nikdy nebolo jednoduchšie a príjemnejšie než je to práve cez agentúru TMLG s. r. o. Firma TMLG ponúka svojimi klientom - zamestnávateľom veľmi priaznivé a pohodlné podmienky na zamestnanie pracovníkov. Vďaka tomu majú záujem o spoluprácu s ňou tí najlepší zamestnávatelia. Práve preto táto spoločnosť sprostredkuje prácu pre širokú vrstvu nezamestnaných.

24.10.2019 00:00
Foto: PR servis
TMLG, PR článok, nepoužívať

Ukončite aj vy hľadanie – nájdite svoju prácu snov cez agentúru TMLG

Nehrá rolu, či ste v koži mladého absolventa bez praxe alebo naopak nedarí sa vám nájsť si slušne platenú prácu pre váš vyšší vek. Aj v prípade, že vás iba nebaví či inak neuspokojuje vaša aktuálna pracovná pozícia (platovo, odborne atď.) a chcete ju zmeniť, vám táto spoločnosť rada pomôže.

Agentúra na sprostredkovanie práce TMLG s. r. o. vám nájde rovnako zamestnanie na TPP ako aj dohodu v prípade, že ste živnostníkom.

Spoločnosť TMLG s. r. o. je možno spoločnosťou relatívne mladou, o to však inovatívnejšou. Uchádzači o prácu, ktorí ju hľadajú v tejto spoločnosti, sa stávajú jej zamestnancami. A spoločnosť ich akoby „prenajíma“ koncovým zamestnávateľom. To znamená, že za zamestnancov platí dane, odvody aj rieši všetky nevyhnutné zákonom stanovené formality. Výrazne tým odbremeňuje zamestnávateľa a naopak poskytuje istoty zamestnancom.

Vďaka týmto faktorom spoločnosť TMLG úspešne boduje na pracovnom trhu

K svojim zamestnancom má tento sprostredkovateľ práce nielen nadštandardný prístup, ale dokonca ich aj poisťuje úrazovým cestovným poistením a tiež poistením hmotnej zodpovednosti. Samozrejmosťou v tejto agentúre sú školenia pre zamestnancov ako BOZP, protipožiarne a ďalšie, a tiež riešenia potrebných hygienických a lekárskych potvrdení a formalít.

Spoločnosť TMLG sa pre svojich klientov stará o kompletné účtovníctvo ohľadom zamestnancov: teda o mzdy, dochádzku, PN a všetko ostatné. Tieto starosti tým pádom jej klientom úplne odpadajú. A s takýmto sprostredkovateľom zamestnancov každý dobrý zamestnávateľ spolupracuje viac ako rád. Vďaka tomu môže táto agentúra ponúkať sprostredkovanie práce na Slovensku, v Česku a rovnako v Holandsku, Nemecku a v ďalších krajinách EÚ.

chyba