AJ Metal Design je nová príležitosť práve pre teba!

Ak si strojár, technik, zriaďovač alebo strojárenský pracovník, nenechaj si ujsť príležitosť, ktorú ti ponúka spoločnosť AJ Metal Design a.s.

28.11.2018 00:00
AJ Metal Design, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Si zvedavý, kto sme?

Tak sa predstavíme. Patríme do švédskej skupiny AJ Produkter AB a história našej spoločnosti sa začala písať už pred 60 rokmi. Našim sloganom je „Kov umocnený dizajnom“. Možno už začínaš tušiť, čo je výsledkom našej usilovnej práce, na ktorej sa na Slovensku podieľa viac ako 250 zamestnancov. Sú to výrobky, s ktorými si sa už určite stretol a teraz už budeš vedieť, že pochádzajú z našej dielne. Vyrábame totiž kovové šatníkové skrine, do ktorých si odkladáš svoje osobné veci napríklad v nákupných centrách, plavárňach alebo u svojho zamestnávateľa. Ak si domáci kutil, možno pri práci používaš pracovný stôl alebo regál práve od nás.

Čo od teba čakáme, aby si sa mohol stať novým členom nášho výrobného tímu?

Mal by si mať ukončené SOU, strojárskeho alebo technického zamerania, ale prácu u nás nájdeš, aj keď máš nižšie vzdelanie. Ak máš prax a skúsenosti s nastavovaním strojov, liniek a poradíš si s technickými výkresmi, si ten, koho hľadáme. No ak to nevieš, ale si manuálne zručný a fyzicky zdatný, máme prácu aj pre teba. Od každého nášho zamestnanca však očakávame zodpovedný a precízny prístup k práci.

Foto: PR servis
AJ Metal Design, PR článok, reklama, nepoužívať

Čo by bolo tvojou úlohou?

Záleží od tvojich skúseností a znalostí, ale vyberať si môžeš hneď z niekoľkých pracovných pozícií. Takže by si mohol obsluhovať valcovaciu linku na výrobu regálových stĺpov, nosníkov, nastavovať a zriaďovať linky od vstupného materiálu až po konečný produkt. Alebo by si mohol kompletizovať kancelárske a šatníkové skrine, označovať výrobky, baliť polotovary a hotové výrobky ako aj drobné súčiastky.

Čo získaš tým, že sa pridáš k nám?

Prácu v čistom a málo hlučnom prostredí. Prácu, ktorá je síce normovaná, ale nie je to pásová výroba. Prácu v trojzmennej príp. dvojzmennej prevádzke. Za svoju dobre odvedenú prácu ti patrí zaujímavá mzda zložená zo základnej zložky mzdy a variabilnej zložky, 13. plat. Samozrejmosťou sú príplatky za nočné zmeny, nadčas, alebo prácu počas sviatku. K tomu všetkému si však ešte musíš pripočítať KPI bonus a dochádzkový bonus.

Chcel by si k tomu ešte čosi viac?

Preto máme pre teba pripravené zamestnanecké výhody, medzi ktoré patrí dovolenková prémia, vianočné darčekové poukazy + vianočný darček, vernostný bonus. Počas prestávky môžeš zahnať hlad v našej jedálni a na jedlo ti samozrejme prispejeme formou stravného lístka. A ak si chceš po práci oddýchnuť, môžeš využiť firemnú saunu.

Tak sa pridaj k nám a buď aj ty hrdý, keď sa stretneš s výrobkami, ktoré prešli tvojimi rukami. Kontaktovať nás môžeš na našej adrese AJ Metal Design a.s., Dlhé lúky 2, Hrnčiarovce nad Parnou (areál bývalých TAZ v Trnave) alebo na www.ajmetaldesign.sk

My sa s tebou radi stretneme, zodpovieme tvoje ďalšie otázky a ukážeme ti našu výrobnú halu.

Foto: PR servis
AJ Metal Design, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba