Na JobSpoTT 2018 v Trnave si nájde prácu každý. Kto chce

Množstvo výnimočných a inšpiratívnych osobností, zaujímavý program a skvelé tipy, ako uspieť v kariérnom raste. Široké spektrum zamestnaní, zóna Ako sa stať..., poradenský kútik, Mama zóna, Zdravotný kútik, to všetko na tomto podujatí nájdete.

29.10.2018 06:00
IMG 0331 1800
JOBSPOTT 07.11.2017 Trnava
IMG 0070 1800

Inšpirujte sa príbehmi úspechu

Inšpirovať vás bude Bekim Aziri. Sám si našiel miesto v živote. Bez predsudkov. Oliver Lippo zase porozpráva ako vymenil Zlaté klince v reklamnej agentúre za prácu robotníka. A kto je v ich fabrike hviezda ako Sagan. Ak ste budúci žurnalista, prihovorí sa vám Michael Szatmary so svojimi skúsenosťami zo sveta televízie i známy chemik Peter Szolcsányi, ktorý si nenchá ujsť náhodu ako zdroj inšpirácie. Keď hľadáte stáž, brigádu, chcete pracovať ale aj učiť sa v zahraničí, príležitostí na debatu o vašej budúcnosti bude naozaj dosť.

Nájdite odvahu zmeniť to, čo chcete

Záujemci o zamestnanie, ktorí hľadajú nové výzvy, sa môžu dozvedieť o svojom novom uplatnení na tzv. Vzdelávacom pódiu. V rámci pásma „Ako sa stať…“ vám pracovné uplatnenie v rôznych odboroch predstavia vývojár svetoznámych bicyklov Kelly's Michal Divinec, fyzioterapeut Miro Dlhoš, kvalitár Stanislav Lelko, úradná prekladateľka Silvia Holéczyová, kariérna poradkyňa Paula Pastierova, či gurmán Rado Nackin a mnoho ďalších.

IMG 0084 1800

Široké spektrum povolaní i benefitov

Máte prácu, ale rozmýšľate o zmene? Na výstavnej ploche nájdete pracovné ponuky od 50-tich veľkých a prestížnych firiem a v priestoroch poradenského kútika nájdete aj ponuky malých a stredných firiem z trnavského regiónu.

V benefitnej uličke sa predstavia firmy, ktoré ponúkajú pre firmy výhody, lákadlá na pridanú hodnotu pracovať práve v ich firme. Na JobSpoTTe si preto nájdu svoje ku sociálnym programom a vychytávkam pre zamestnancov aj manažéri, ktorí sa starajú o pracovný komfort ľudí vo firme.

Mamičky majú svoj priestor v MAMA zóne, kde dostanú praktické rady ako reštartovať kariéru bez ohľadu na vek a handicapy, ktoré im vytvára starostlivosť o rodinu. V zdravej zóne si môžete pocvičiť, naučiť sa zrelaxovať ale i odmerať EKG za 60 sekúnd.

Počas celého podujatia prebieha v stánkoch spoločností množstvo súťaží o hodnotné ceny, stačí sa len zapojiť a je možné vyhrať napr. najmodernejší tablet iPad. Špeciálnou časťou je súťaž zručnosti v jazde na vysokozdvižnom vozíčku Šimunek Cup, ktorá je obľúbenou atrakciou podujatia a koná sa už tretíkrát.

IMG 0222 1800

JobSpoTT 2018 je najväčším kariérnym veľtrhom pracovných príležitostí v Trnave a širšom okolí pod záštitou organizácie Národné kariérne centrum. Generálnym partnerom podujatia je spoločnosť ZF Slovakia, hlavnými partnermi sú spoločnosti BOGE Elastmetall Slovakia, Groupe PSA a Šimunek a partnerom spoločnosť Adecco.

Súčasťou JobSpoTTu je aj Malý JobSpoTT dňa 27.10.od 12.00 do 19.00 hodiny v City Aréna v Trnave.
Viac na www.jobspott.sk

chyba