Meet the new chiefs: Ako sa darí korporátnym manažérom vo verejnom sektore?

Poradenská spoločnosť Amrop, ktorá je súčasťou Jenewein Group, od svojho vzniku nielen neustále rozvíja vlastné portfólio služieb s dôrazom na hĺbku záberu, ale zároveň pozorne sleduje najnovšie trendy a inovácie a ochotne zdieľa vlastné poznanie a skúsenosti s okolím. Aktuálne pripravuje v poradí tretie stretnutie zo série Meet the new chiefs.

13.03.2017 12:38
AMPROP
AMPROP AMPROP

Aktuálne stretnutie Meet the new chiefs sa uskutoční 5. apríla 2017 v Bratislave. Amrop tentoraz privíta a pozvaným účastníkom z radov vlastníkov, členov správnych orgánov, top manažérov a personálnych manažérov predstaví inšpiratívne príbehy ďalších dvoch lídrov:

Miroslava Kočana, generálneho riaditeľa Všeobecnej zdravotnej poisťovne

a

Martina Kohúta, prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja.

Moderovanú diskusiu vedenú Jurajom Porubským, šéfredaktorom slovenského vydania magazínu Forbes, odštartujú hlavné otázky večera: Ako sa darí korporátnym manažérom vo verejnom sektore? Aké boli ich motívy a predstavy a aká je realita? Ako sa im darí, čo ich prekvapilo a aké úlohy ich čakajú? Je angažovanie korporátnych manažérov pre verejný sektor dôležité?

Viac o sérii Meet the new chiefs a pozvánku možno nájsť tu.

On-line registráciu na podujatie možno nájsť tu.

Amrop – Leaders for What’s Next

Amrop je poradenská spoločnosť pôsobiaca na slovenskom a stredoeurópskom trhu. Je lídrom v oblasti Executive Search & Leadership Consulting. Slovenský Amrop je súčasťou globálnej siete poradenských spoločností zameraných na kontextom riadené cielené vyhľadávanie manažérov. S takmer 80 kanceláriami vo viac ako 50 krajinách Amrop disponuje hlbokým poznaním globálnych trhov a pomáha s hľadaním lídrov budúcnosti – Leaders for What’s Next – zvyknutých pracovať ponad hranice na trhoch na celom svete.

Amrop je členom The Association of Executive Search Consultants (AESC) – najprestížnejšej globálnej asociácie poradenských spoločností so zameraním na Retained Executive Search & Leadership Consulting. Amrop je jej najdlhšie pôsobiacim členom a dosiaľ jediným členom s plnohodnotným zastúpením na Slovensku. K riešeniu poradenských projektov pristupujeme prostredníctvom vlastného modelu 3D špecializácie založenom na kombinovaní poznania sektorových, funkčných a vlastníckych špecifík klientskych zadaní, čo našim konzultantom umožňuje efektívne riešiť aj komplikované problémy v správnych orgánoch, na najvyšších manažérskych úrovniach a pri vysoko špecializovaných expertoch. Prostredníctvom riešení v oblasti ľudského kapitálu zameraného na talenty a lídrov pracujúcich v rôznych krajinách a celom spektre sektorov Amrop pomáha klientom rozvíjať biznis a dosahovať strategické ciele.

Amrop poskytuje poradenské riešenia v týchto oblastiach:

• Executive Search

• Professional Search

• Board Advisory

• Leadership Services

• Executive Coaching

chyba