Kariéra priemyselných inžinierov v Brose

Otázky na Ľuboslavu Müllerovú z personálneho oddelenia Brose Prievidza.

10.10.2016 08:00
brose inzercia

Ako vyzerá bežný pracovný deň priemyselného inžiniera?

Neexistuje žiadny „bežný“ pracovný deň – to je to, čo robí prácu v Brose zaujímavú a pestrú. Priemyselným inžinierom sú zverené rôznorodé, zodpovedné úlohy, ako napríklad práca projektového inžiniera, plánovača logistiky, programového manažéra alebo plánovača kvality.

Prečo sú potrební priemyselní inžinieri?

Povedané v skratke: pretože kombinujú technické znalosti a obchodné skúsenosti. Naši priemyselní inžinieri sú špecialisti na riešenia pre produkty a procesy, ktoré sú technicky realizovateľné a finančne rentabilné. Preto sú vyhľadávanými odborníkmi v Brose.

brose inzercia

Aké požiadavky musí spĺňať kandidát na túto pozíciu?

V Brose sú správne tí, ktorí sú otvorení novým myšlienkam, spájajú nadšenie s pragmatizmom a ochotu učiť sa, sú pripravení prevziať zodpovednosť a nie sú spokojní so súčasným stavom. Profil ideálneho kandidáta dopĺňajú dobré študijné výsledky a osobné kvality ako motivácia, tímová práca a komunikačné zručnosti.

Ako vyzerá typická profesionálna dráha priemyselného inžiniera?

To všetko závisí od profesijnej ako aj osobnej vhodnosti jednotlivcov. Priemyselný inžinier v Brose sa môže vydať na cestu vedúceho pracovníka, odborného špecialistu alebo vedúceho zákazníckeho tímu. Zmena medzi týmito pozíciami je možná kedykoľvek.

Aké kariérne príležitosti ponúka Brose na Slovensku?

Už 14 rokov vyrába Brose približne 20 kilometrov od hlavného mesta Bratislavy systémy otvárania okien a dverové systémy. Aktuálne vzniká nový závod v Prievidzi. Tu sa budú vyrábať elektromotory a dverové systémy pre zadné výklopné dvere batožinových priestorov, ako aj systémy na otváranie okien. V prvých piatich rokoch by malo vzniknúť vyše 700 pracovných mi­est.

Hľadáme vizionárov: www.brose.com/prievidza

brose inzercia
chyba