CINEMA DAY vás dostane! Užite si kino za lákavé ceny

Milovníci kina, ak stojíte, držte sa! Multiplexy Cinema City Slovensko prichádzajú po prvýkrát s jedinečnou akciou – CINEMA DAY. V nedeľu 11. decembra si budete môcť dopriať filmový zážitok nielen v klasickom formáte 2D už od 3 EUR, ale aj v 3D a obľúbených formátoch 4DX a SUPERSCREEN za veľmi lákavé ceny. Inšpirujte sa filmovou ponukou už teraz.

05.12.2022 00:00
Cinemacity, pr, nepouzivat

Od 8. decembra príde na veľké plátna dráma Fabelmanovci, ktorá je inšpirovaná detstvom a dospievaním Stevena Spielberga. Okrem toho sa v tomto dátume môžete tešiť na akčný film Šialená noc, v ktorom sa tím elitných žoldnierov na Štedrý večer vláme do sídla bohatej rodiny a zajme všetkých rukojemníkov. Nestihli ste ešte vidieť marvelovku Čierny Panter: Navždy Wakanda? Máte jedinečnú šancu to napraviť a mať skvelý filmový zážitok. Film Čierny Panter: Navždy Wakanda sa premieta aj v obľúbených formátoch 4DX a SUPERSCREEN. Predvianočné obdobie si pýta oddych. Kombinácia komédie, veľkého plátna a prípadne aj s vianočnou tématikou je ideál. Do čierneho trafíte výberom českej komédie s hviezdnym obsadením Vianočný príbeh. Od 8. decembra sa môžete tešiť na komédiu Ako spraviť ženu šťastnou, kde sa dozviete že aj upratovanie môže byť sexy. Môžete sa tiež tešiť na slovenskú komédiu Superžena, kde dostalo šesť chlapov zadanie napísať filmovú poviedku na tému ako si predstavujú superženu. Ak mate radi príbehy plné nádeje, lásky, kúziel a alchýmie to všetko nájdete v snímke Princezná zakliata v čase 2, ktorá je pokračovaním úspešnej prvej časti. Malých filmových nadšencov poteší animovaný film zo štúdia Walt Disney Animation, Neobyčajný svet alebo komédia Krokodíl Lyle v hlavnej úlohe s Javierom Bardem. Oba filmy sa premietajú aj v obľúbených formátoch 4DX a SUPERSCREEN. Okrem toho sa môžete tešiť na drámu oceňovaného slovenského režiséra Juraja Lehotského Plastic Symphony, akčný film Black Adam a drámu Keď prehovorila.

Ceny jednotlivých vstupov platné 11. decembra:

  • Zvýhodnená cena vstupenky na projekciu v 2D formáte je od 3 EUR
  • Zvýhodnená cena vstupenky na projekciu v 3D formáte je od 3,30 EUR
  • Zvýhodnená cena vstupenky na projekciu v 2D 4DX formáte je od 7 EUR
  • Zvýhodnená cena vstupenky na projekciu v 3D 4DX formáte je od 7,5 EUR
  • Zvýhodnená cena vstupenky na projekciu v 2D SUPERSCREEN formáte je od 4 EUR

Akcia prebieha v nedeľu 11. decembra vo všetkých multiplexoch Cinema City Slovensko. Počet miest v sálach je obmedzený, preto si neváhajte zakúpiť vstupenky on-line na www.cinemacity.sk alebo v pokladni kina už dnes. Cinema City je najlepšie miesto, kde si užiť film.

chyba