Galakoncert Piesňou po stopách života

16.11.2022 00:00
plagat,Piesnou po stopach zivota, pr, nepouzivat

Ľudová hudba, tradície a zvyky pomaly ubúdajú z našich životov. Po druhom úspešnom koncerte „Piesňou po stopách života“, ktorý sa konal 07.5.2019 sme sa na žiadosť samotných divákov rozhodli projekt opakovať, vylepšiť a tým tak priniesť opäť niečo nové. V roku 2018 naše pozvanie prijala diva Sisa Sklovská, v roku 2019 Marián Vojtko a tento rok, opäť prizývame pre nás výnimočného rodáka z Banskej Bystrice, muzikálového a operného speváka pôsobiaceho v Prahe a Čechách, Mariána Vojtka, ktorý prijal naše pozvanie!

Touto formou chceme priblížiť piesňou – život obyčajného človeka.

Na tomto koncerte sa ponúka príležitosť vypočuť si nielen ľudové piesne v podaní Jozefa Maka, Veroniky Bodnárikovej, sestier Gandžalových a skupiny Horehronci v Bratislave, ale aj rómske piesne v podaní Cyrila Pleška so sprievodom ľudovej hudby Pokošovci. Muzikálové, operné a známe slovenské piesne zaznejú v podaní Eleonóry Vančíkovej Kapasnej v sprievode Teodora Duchoviča, a taktiež Mariána Vojtka a Tomáša Dolinského, ktorých bude sprevádzať Stanislava Skladaná.

Aj táto skutočnosť robí koncert „Piesňou po stopách života“ jedinečným.

Bol by som veľmi rád, keby náš tretí ročník so sebou priniesol aj Vašu podporu a tým dodá podujatiu ten správny kultúrny a spoločenský podtón. Na to, aby sme mohli priniesť divákom hodnotný kultúrny zážitok, plný nielen ľudovej nôty a najmä kvalitného spracovania témy tohtoročného koncertu „Láska spája“ , však potrebujeme aj pomoc našich partnerov.

Práve preto som si dovolil osloviť práve Vás. Viem, že Vaša spoločnosť dbá na hodnoty, ktoré pozitívne ovplyvňujú celú spoločnosť.

Prijmite preto prosím, moje srdečné pozvanie, tento zážitok si prísť vychutnať osobne.

„Piesňou po stopách života“ už 25.novembra 2022 o 19:00hod. v Aule SZU (Radvaň) Banskej Bystrici.

Lístky v predaji:

www.predpredaj.zoznam.sk/…pach-zivota/

chyba