Prežiť rande ako z filmu? Jedine so Cinema City

Závidíš filmovým hrdinom ich romantické príbehy? So Cinema City môže prežiť rande ako z filmu každý z vás. Cinema City spustilo online zoznamovaciu hru pre nezadaných, ale aj páry. Vďaka nej si môžu nájsť nielen nezadaní toho pravého partnera na rande v kine, ale aj páry si môžu otestovať, ako dobre poznajú svoju polovičku. Viac ako 9000 výhier a neopakovateľné rande ako z filmu v Cinema City čaká aj na teba.

07.02.2022 00:00

Ako sa zapojiť do hry?

Veľmi jednoducho. Stačí sa registrovať do 20. februára na www.randeakozfilmu.sk (profil si môžete vytvoriť alebo použiť už existujúci profil na Facebooku) a zodpovedať 10 otázok. Nezadaným sa po zodpovedaní otázok zobrazia účastníci, ktorí sa k ním najviac hodia a môžu ich pozvať na RANDE AKO Z FILMU. Samozrejme, že okrem rande dostanú od Cinema City aj výherný kupón, ktorý sa odvíja od ich percentuálnej zhody. Aby sa tieto spriaznené duše naozaj stretli, každému z nich dôjde polovica kódu.

Páry majú podobné podmienky ako SINGLES. Jeden zo vzťahu sa v hre registruje a zodpovie taktiež 10 otázok, ktoré sa týkajú partnerského vzťahu (napr. ktorý film preferuje so svojím partnerom a podobne). Po zodpovedaní otázok pošle účastník pozvánku svojej polovičke, aby zodpovedala tie iste otázky. Čím väčšiu zhodu má pár v odpovediach, tým hodnotnejšiu výhru pre seba získajú.

odkaz
cinemacity, PR, nepouzivat

Veríme, že si vďaka tejto aplikácii nájdete RANDE AKO Z FILMU aj vy ;)

chyba