Slovensko čaká severský víkend. Sfúkne Dánsko?

MS v Lotyšsku sú veľmi vyrovnané, čo zatiaľ jasne deklarujú aj ich nevyspytateľné výsledky. Slovensko po troch výborných triumfoch vyfasovalo studenú sprchu od reprezentantov Švajčiarska (1:8). Teraz ich čaká „severský víkend“, ktorý odštartujú v sobotu proti Dánsku.

29.05.2021 00:00
Tipsport2, PR článok, reklama, nepoužívať

Pripíšu si dôležité body do tabuľky pre účasť vo štvrťfinále? Natipujte si, sledujte všetky duely MS naživo v priamych prenosoch na TV Tipsport! Turnaj v Lotyšsku zároveň preložte súťažami o 20 miliónov Netov. Priebeh šampionátu rozoberte s ostatnými tipérmi v tematickom fóre a o postupe Slovenska a Česka rozhodnite v ankete. Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Slovensko a Dánsko si to rozdali na šampionáte naposledy v roku 2019. Bolo to na MS v Bratislave a Košiciach. Ako to dopadlo? Dáni padli 1:2 po nájazdoch. Vyznamenajú sa opäť obrany oboch tímov a uvidíme minimum gólov? Tipnite si!

Ako to vidia tipéri?

Čo na tento súboj hovoria členovia najväčšej komunity tipérov?

Napríklad 23bajzo s kurzom 1,85 atakuje výhru hokejistov spod Tatier, čo potvrdil aj vo svojej analýze: „Slovensko sa zatiaľ prezentuje rýchlym a hlavne jednoduchým hokejom. Teraz ich čaká papierovo slabší súper a tento zápas bude dôležitý, aby si zaistilo štvrťfinále.“

Tipér EuroHockey dokonca verí zverencom Craiga Ramsayho natoľko, že dáva ich víťazstvo v handicape o dva a viac presné zásahy (v prípade triumfu len o jeden gól sa mu vklad vráti): „Neviem si predstaviť nič iné, že Slováci po prehre so Švajčiarskom budú „žrať ľad“ a pre výsledok urobia maximum. Dánsko okrem zápasu so Švédskom nepredviedlo na MS vôbec nič a pre Slovákov bude ideálnym súperom na odčinenie posledného prepadáku,“ domnieva sa tipér a poslal do hry kurz 2,18.

Inšpirujete sa?

odkaz
Tipsport1, PR článok, reklama, nepoužívať

Tipnite si na Slovensko vs. Dánsko, prípadne si na tiket v Tipsporte vyberte iný súboj MS 2021 v Lotyšsku. Zaregistrujte sa a po novom dostanete až 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až do výšky 4 000 EUR!

chyba