Na aké novinky z filmového sveta sa môžete tešiť v októbri?

Jesenné dni so sebou prinášajú zmenu počasia a teda aj ideálny čas na trávenie ho v kine pri dobrom filme. Spríjemnite si chladné dni s výbornými filmami z pestrej ponuky od Cinema City.

12.10.2020 00:00
Cinemacity, PR článok, nepoužívať Foto:

Ak ste ešte nevideli katastroficky thriller GREENLAND: Posledný úkryt, odporúčame si ho pozrieť v kinosále 4DX. Vďaka 4DX ™ sedadlám, ktoré sa pohybujú všetkými smermi v reakcií na to, čo je zobrazené na plátne a efektom dráždiacim zmyslové bunky, sa ponoríte do deja filmu a zažijete tak maximálny filmový zážitok. Keď chcete viac pohodlne sa usaďte v kinosále SUPERSCREEN a vychutnajte si film na veľkom plátne s viacrozmerným Dolby Atmos zvukom a staňte sa súčasťou filmu v Cinema City Aupark.

Pre balík prachov (Honest thief) od 15.10. aj v 4DX

Foto: PR servis
cinemacity, PR článok, nepoužívať

V polovici októbra sa môžete tešiť akčný film s Liamom Neesonom. Tom (Liam Neeson) si zahrá profesionálneho bankového lupiča, ktorý chce kvôli láske prestať žiť ako zločinec. Rozhodne sa sám udať FBI a vrátiť štátu peniaze, ktoré ukradol, výmenou za dohodu a čistý register trestov. Kvôli priznaniu sa zapletie do násilného konfliktu s dvoma skorumpovanými agentmi FBI, ktorí sa ho za vidinou lepšieho života plánujú obrať o jeho ulúpené peniaze. To, či Tom vyhrá nad FBI sa dozviete od 15.10. vo všetkých kinách Cinema City a aj v kinosále 4DX.



 

Karel od 15.10.

Foto: PR servis
cinemacity, PR článok, nepoužívať

Celovečerný dokumentárny film Karel prináša ojedinelý pohľad do súkromia a duše Karla Gotta. Renomovaná režisérka Olga Malířová Špátová natáčala Karla Gotta celý jeden rok a vďaka jeho úprimnej otvorenosti vznikol neobvykle osobný až intímny pohľad na život slávneho speváka, aký sa doteraz širokej verejnosti ani jeho skalným priaznivcom nenaskytol. Zároveň v ňom nechýba Karlov povestný nadhľad a humor. Film Karel nie je a ani nemá byť prehliadkou nespornej slávy Karla Gotta, jeho speváckeho talentu a úspechov. Režisérka Olga Malířová Špátová vstúpila so svojou kamerou tam, kde sa sláva končí a kde sa z fenomenálneho Zlatého slávika Karla Gotta stáva iba Karel – nadšený maliar, milujúci manžel a otec. Spevák sa vo filme vydáva na miesta, ktoré zohrali v jeho živote dôležitú úlohu. Odhaľuje neznáme zákulisia koncertov, svoj život s rodinou a súkromie, ktoré sa inak snaží s pokorou a láskou chrániť. „Náš film nesmie byť nuda“, hovoril počas natáčania Karel Gott režisérke, ktorá v dokumente využila aj množstvo málo známych archívnych materiálov. Lístky na film Karel v Cinema City už v predaji.

100 % Vlk (100 % Wolf) od 29.10.

Foto: PR servis
cinemacity, PR článok, nepoužívať

Tento Halloween bude stopercentne zábavný a stopercentne chlpatý. Freddy Lupine vyzerá ako obyčajný mladý chlapec, akurát nie je obyčajný a nie je ani tak celkom chlapec. Má štrnásť a je… vlkolak. Alebo skôr bude. Freddy je súčasťou hrdého starého rodu vlkolakov a všetci očakávajú, že sa raz z neho stane vodca svorky – rovnako ako kedysi jeho otec. Keď nadíde slávnostná noc jeho prvej premeny, Freddy je pripravený stať sa hrôzostrašným a silným vlkom. Niečo sa však zvrtne a Freddy sa zmení na nie príliš dravého ani veľmi strašidelného, zato ale mimoriadne rozkošného… pudlíka. Toto je stopercentné sklamanie pre všetkých. Keďže vlci a psi sebou navzájom pohŕdajú, Freddy sa stáva hanbou rodiny a končí na ulici. Ako dopadne Freddyho príbeh sa dozviete od 29.10. v kinách Cinema City.

Čarodejnice: Odkaz (The Craft-Legacy) od 29.10.

Foto: PR servis
cinemacity, PR článok, nepoužívať

Halloweenský rituál sa začína. Štvorica začínajúcich tíndedžerských čarodejníc naplno využíva svoje novo objavené schopnosti, výsledok však dopadne inak ako očakávali. Ako dopadne tento mysteriózny thriller sa dozviete od 29.10. v kinách Cinema City.

chyba