Zvodná a chladná vrahyňa s tvárou Jessicy Chastain v novom akčnom trileri

Milovníci napätia a akcie si v kinách konečne prídu na svoje. Začiatkom augusta totiž po dlhom čase na veľké plátna zavíta kvalitný triler s hviezdnym hereckým obsadením. Vo filme s názvom AVA: BEZ SÚCITU si hlavnú úlohu zahrala Jessica Chastain, vo vedľajších rolách sa predstaví Colin Farrell, John Malkovich, Geena Davis či raper Common.

04.08.2020 00:00
bontonfilm, PR článok, nepoužívať Foto:

Triler Ava: Bez súcitu režíroval Tate Taylor, ktorý má za sebou úspešnú mysterióznu snímku Dievča vo vlaku alebo kritikmi oceňovanú drámu Farba citov (The Help). Práve pri druhom menovanom filme sa tento režisér stretol na pľaci s Jessicou Chastain a bola to viac ako úspešná spolupráca – Jessice aj snímke Farba citov priniesla nomináciu na Oscara. Dá sa teda očakávať, že ani z ich najnovšieho spoločného filmového projektu nebudú diváci sklamaní.

Ava (Jessica Chastain) je nájomná vrahyňa, ktorá pracuje pre tajnú organizáciu, cestuje po celom svete a špecializuje sa na likvidáciu vysokopostavených osôb. Keďže zabíja bez zľutovania, rýchlo, čisto a nenápadne, dostáva tie najdelikátnejšie prípady. Jedna operácia však nedopadne dobre a karta sa zrazu obracia – na muške sa ocitá samotná Ava.

Oficiálne jej v práci nariadia zobrať si voľno, kým sa veci neutrasú. V skutočnosti si však najvyšší šéf (Colin Farrell) tajne objedná Avinu vraždu, aby zahladil všetky stopy vedúce k svojej organizácii.

Foto: PR servis
bontonfilm, PR článok, nepoužívať

Ava „dovolenku“ využíva na návštevu najbližších, s ktorými sa dlhé roky nevidela. Nedá sa však povedať, že by ju doma privítali s otvorenou náručou. Jej otec medzičasom zomrel, expriateľ prepadol gamblingu a zaplietol sa s miestnou hráčskou mafiou, problematické sú aj vzťahy s matkou a sestrou. A to ešte Ava ani netuší, že sa z nej stal objekt na odstrel a na každom kroku ju môže čakať niektorý z jej bývalých kolegov.

Foto: PR servis
bontonfilm, PR článok, nepoužívať

Ava: Bez súcitu rozhodne nie je len nejaký bezduchý príbeh o sexi akčnej superhrdinke. Na Avu sa rovnako ako na ženské postavy filmov Atomic Blonde či Anna valí nebezpečenstvo zo všetkých strán a musí si poradiť s celým zástupom protivníkov. Okrem toho ale bojuje aj s démonmi zo svojej minulosti a sama so sebou.

Strhujúci triler AVA: BEZ SÚCITU bude mať v slovenských kinách premiéru už 6. augusta 2020. Zabi, inak ťa zabijú.
Trailer si môžete pozrieť TU.

Foto: PR servis
bontonfilm, PR článok, nepoužívať
chyba