7 priateľov, 7 telefónov a 1 „nevinná“ hra – to je nová komédia Takmer dokonalé tajomstvá

Poznajú sa dlhé roky a nemajú pred sebou žiadne tajnosti. Alebo predsa? 3 páry spolu s kamarátom bez partnerky sa stretávajú na spoločnej večeri. Pôvodne to mal byť pohodový večer v kruhu starých známych, no keď zdanlivo nevinný návrh hostiteľky Evy donúti všetkých zúčastnených vyložiť karty, teda mobily, na stôl a podeliť sa počas večere o prichádzajúce správy a hovory, vo vzduchu visí katastrofa...

16.06.2020 00:00
bontonfilm, PR článok, nepoužívať Foto:

Z mobilných telefónov sa stali akési čierne skrinky našich životov. Títo „múdri“ elektronickí spoločníci o nás vedia úplne všetko, poznajú naše tajomstvá, druhé životy, drobné a väčšie lži, milenky aj milencov. Nosíme ich so sebou ako nebezpečnú nálož, ktorá môže kedykoľvek explodovať. Svoje o tom vedia hrdinovia snímky Takmer dokonalé tajomstvá, ktorá sa v Nemecku stala najnavštevovanejšou komédiou roku 2019.

Dej filmu je veľmi komorný, no napriek tomu v ňom nie je núdza o napätie, šokujúce zvraty a pikantné odhalenia, takže nudiť sa určite nebudete. Partia priateľov sa po pár pohárikoch rozhodne zahrať si hru. Každý z nich umiestni mobil do stredu stola a dovolí ostatným nazrieť do svojej „trinástej komnaty“. Všetky esemesky sa prečítajú, hovory budú nahlas. Veď o nič nejde, bude zábava… Po chvíli sa však rozbehne séria šialených situácií a trapasov, po ktorých začne byť pri stole poriadne dusno.

Foto: Bontonfilm
bontonfilm, PR článok, nepoužívať

Komédia Takmer dokonalé tajomstvá vznikla ako remake úspešnej snímky Úplní cudzinci od talianskeho režiséra Paola Genoveseho, no tvorcovia pôvodný nápad osviežili vlastnou energiou. Okrem toho ponúka nemecká verzia iný záver, takže môže priniesť zaujímavý zážitok aj tým, ktorí videli taliansky originál.

Režisér a scenárista Bora Dagtekin, autor úspešnej trilógie Fakjú pán profesor, predviedol v Takmer dokonalých tajomstvách svoj talent na komediálne gagy a pointy, ale aj schopnosť vytvárať dynamické, britké dialógy. Vo filme sa predstavia aj hlavné herecké hviezdy zo série Fakjú pán profesor.

Chcete vedieť, koľko pravdy ustojí priateľstvo a vzťahy 7 hlavných postáv? Dozviete sa to už 18. júna 2020 v slovenských kinách. Komédiu Takmer dokonalé tajomstvá si budete môcť vychutnať s českým dabingom.

Foto: Bontonfilm
bontonfilm, PR článok, nepoužívať

Chcete vedieť, koľko pravdy ustojí priateľstvo a vzťahy 7 hlavných postáv? Dozviete sa to už 18. júna 2020 v slovenských kinách. Komédiu Takmer dokonalé tajomstvá si budete môcť vychutnať s českým dabingom.

chyba