Železná, bronzová a strieborná sú za nami. Zlatou nedeľou vyvrcholia prípravy na Vianoce

16.12.2019 00:00
Vianoce Pixabay, incheba, PR článok, nepoužívať Foto:

Vianoce už nezadržateľne klopú na dvere. Ak ste najkrajším sviatkom roka doteraz nevenovali veľa pozornosti, posledný týždeň pred Vianocami, ktorý vyvrcholí takzvanou zlatou nedeľou, zvyčajne prinúti k nákupu vianočných darčekov aj tých najväčších oneskorencov. Patríte k nim? Užite si vianočné nákupy v príjemnej atmosfére, okrem darčekov pre celú rodinu zaobstarajte aj krásnu vianočnú výzdobu a vychutnajte si popritom aj tradičné vianočné špeciality. Pozývame vás na tradičné Dni Vianoc v Inchebe, ktoré už dlhých 30 rokov patria k predvianočnej Bratislave a prípravy na sviatky menia na príjemný zážitok aj vďaka milým a priateľským predajcom, príjemnej atmosfére a skvelej zábave.

Skvelé darčeky

Až do nedele 22. decembra tu na vás čaká 300 predajcov zo Slovenska a zahraničia, vďaka ktorým si môžete vyberať z tisícok tipov na originálne aj tradičné vianočné darčeky. Bohatá ponuka zahŕňa praktické darčeky ako oblečenie, doplnky do interiéru, kozmetiku, knihy, elektrotechniku či vybavenie pre domácich miláčikov, ale aj krásne a hodnotnejšie darčeky ako šperky, kvalitné kožené tašky a kožušiny spolu s remeselnými výrobkami – čipkami; plstenými, drôtenými, slamenými, drevenými výrobkami, sviečkami z včelieho vosku a krásnymi prírodnými vianočnými ozdobami. Kúpiť darček pre svojich blízkych je vďaka bohatej ponuke jednoduché a príjemné.

Foto: PR servis
ponuka Incheba, incheba, PR článok, nepoužívať

Handmade víkend

Navyše, posledný predvianočný víkend 21. a 22. decembra spestria Dni Vianoc v Inchebe svojou prítomnosťou šikovní dizajnéri a tvorcovia s ručne robenými vecami a vecičkami, ktoré potešia oči a pohladia srdce: vianočné ozdoby, milé dizajnové náušnice, háčkované, štrikované a ručne šité kúsky oblečenia, hračky a doplnky do domácnosti, ale aj krásne mydlá, kvalitná prírodná kozmetika a lokálne potraviny – väčší darček, alebo originálna drobnosť vyrobená s láskou urobí radosť každému.

Foto: PR servis
handmade Incheba, incheba, PR článok, nepoužívať

Písanie Ježiškovi

Dni Vianoc v Inchebe si užijú aj deti. V rozprávkovom kútiku môžu napísať svoje odkazy a želania Ježiškovi a zapojiť sa tak do súťaže o stavebnice Lego, spoločenské hry, detské knižky a plyšové hračky.

Foto: Pavol Harum
incheba, PR článok, nepoužívať

Dni Vianoc v Inchebe môžete navštíviť každý deň od pondelka do štvrtka v čase 11:00 – 19:00, v piatok a sobotu 10:00 – 20:00 a v nedeľu 10:00 – 19:00.

chyba