Vianočnú Inchebu obohatia kreatívne handmade víkendy

Návštevníci Dní Vianoc sa môžu tešiť na stovky výrobkov z dielne slovenských autorov a remeselníkov.

07.12.2017 09:02
img-5961

Dni Vianoc v bratislavskej Inchebe opäť dajú priestor slovenským tradičným a originálnym produktom. Počas najbližších decembrových víkendov čaká na návštevníkov pestrých vianočných trhov pod jednou strechou množstvo tipov na kreatívne handmade darčeky, dobroty či dekorácie. Práve vďaka nim môžu byť najkrajšie sviatky v roku ešte čarovnejšie.

Pestrý domáci výber pre každého člena rodiny

Ak stále neviete, čo darovať blízkym pod vianočný stromček, možno práve Vianočné handmade víkendy budú to pravé orechové. Nielenže potešíte milovaných, pri srdci vás zahreje aj fakt, že ste podporili domácich tvorcov. Skvelým darčekom pre dámy môže byť ručne vyrábaná kozmetika, maľovaná hodvábna šatka alebo háčkované šperky. Pánov poteší drevený motýlik, čerstvo pražená káva či rukavice. Pre babku by sa mohol hodiť receptár, album na fotografie, ručne maľované puzdro na okuliare, ale aj gravírovaný valček na sušienky. Pre deti zas háčkované hračky, čiapky, papučky či figúrky z čokolády. Čerstvé mamičky si môžu nájsť pod stromčekom brošničku na kočík alebo retiazku na cumlík.

+3

Do Incheby za nákupmi, ale aj za zážitkami

Víkend v Inchebe nemusí byť len o nakupovaní. Predvianočný čas s najbližšími sa tu dá vďaka zaujímavému programu tráviť oveľa zmysluplnejšie. Napríklad, vyskúšať si hrnčiarsky kruh nemusí byť len zdrojom zábavy pre deti, ale pre všetky vekové kategórie. Na najmenších čaká kútik detskej pošty, kde môžu napísať list Ježiškovi a podeliť sa s ním o svoje želania. Okrem toho je pripravený krásny vianočný program – tanečné, divadelné a spevácke vystúpenia, tanečná rozprávka Luskáčik (9.12.), ukážky muzikálových inscenácií Divadla Nová scéna (9.,10.,17.12.), hudobná rozprávka Mrázik (16.12.), ale aj – interaktívna a zábavná show Mimoňov Boba a Stuarta (17.12.).

Dni Vianoc sú tu ešte do 20. decembra, otvorené sú v pondelok až štvrtok od 11.00 do 19.00, v piatky a soboty od 10.00 do 20.00 a v nedele od 10.00 do 19.00.

chyba