Darujte na Vianoce darčeky vyrobené srdcom

Hovorí sa, že najkrajšie darčeky sú tie, ktoré sú vyrobené a darované zo srdca. Aj preto bude druhý a tretí decembrový víkend v bratislavskej Inchebe patriť slovenským dizajnérom, remeselníkom, umelcom, tvorcom a návrhárom, ktorých spája nielen láska ku kvalitným a originálnym výrobkom, ale najmä obľúbený internetový portál Sashe.sk.

09.12.2016 08:00
zdroj: Incheba
Incheba zdroj: Incheba

Vianočné handmade víkendy so Sashe budú jedinečnou príležitosťou nakúpiť posledné vianočné darčeky a milé drobnosti, ktoré každú sobotu a nedeľu ponúkne až stovka predajcov sústredených v rámci spomínaného portálu. Originálne šperky, ručne robené mydlá, kabelky, oblečenie, dekorácie, háčkované a pletené výrobky, sviečky, ozdoby na stromček a ďalšie ručne vyrábané predmety ocení každý milovník dizajnu, poctivej ručnej práce a kvality.

zdroj: Incheba
Incheba zdroj: Incheba
zdroj: Incheba
Incheba zdroj: Incheba

Navyše, počas celého víkendu sú pripravené workshopy a ukážky ručnej výroby a tvorby pre deti aj dospelých. Návštevníci sa naučia tvoriť šperky, maľovať na tričká, vyrábať brbmolce, krásne pohľadnice či háčkované šperky. K dispozícii bude aj kreatívny materiál, aby záujemcovia mohli v tvorení pokračovať aj doma.

Handmade víkendy so Sashe sa uskutočnia v rámci Dní Vianoc, ktoré v Inchebe potrvajú až do 21. decembra. Viac ako 300 predajcov každý deň ponúka množstvo tipov na tradičné aj originálne vianočné darčeky – hračky, knihy, kozmetiku, šperky a bižutériu, oblečenie, elektroniku, nábytok, doplnky do interiéru či sklo, rovnako ako nádherné živé vianočné stromčeky a dekorácie. Nechýbajú cukrovinky, varené víno a vianočné špeciality, ktoré dotvárajú typickú sviatočnú atmosféru.

zdroj: Incheba
Incheba zdroj: Incheba
chyba