Najlepšie filmy na novom televízore a HBO GO ako darček

Nový rad televízorov Samsung je určený hlavne záujemcom o dobrý kultúrny zážitok. Spolu s ním príde do vašej obývačky výborná kvalita obrazu a zvuku.

30.05.2016 08:00

Nová kvalita obrazu = Quantum Dot

KS7500 A 0303 inzercia

Samsung vyrába tieto televízory na Slovensku a teda ich kúpou podporujete zamestnanosť u nás. Za novou kvalitou obrazu je technológia Quantum Dot. Získate tak rozlíšenie 4-násobne vyššie, ako je to v prípade doterajšieho Full HD. Rozpoznáte aj tie najmenšie detaily v obraze, viac precítite film. Ďalším prvkom Quantum Dot je zvýšená svietivosť. Nový modelový rad totiž zobrazuje obraz dvakrát intenzívnejšie, než to dokázali modely z predchádzajúceho roku. Celkom novým prvkom je HDR (High Dynamic Range). Tá umožňuje získať obraz s vysokým kontrastom a jasom, aký predtým nebol vôbec možný. Uvidíte to na náročných scénach ako je ohňostroj či výbuch v tme. Váš nový televízor nebude mať problém ani s dejom odohrávajúcim sa pri zníženej viditeľnosti.

KS9000 inzercia

K novému televízoru HBO GO na celý rok ako darček

Ako darček k televízoru získavate na celý rok vynikajúcu službu HBO GO. Stačí sa len zaregistrovať a televízor mať pripojený na internet pomocou Wi-Fi alebo aj cez kábel. Služba HBO GO vám sprístupní tie najlepšie filmy a seriály. Môžete ich sledovať na svojom televízore, počítači, mobile alebo tablete.

Univerzálne diaľkové ovládanie

S novým TV Samsung dostanete aj univerzálny ovládač. S ním teraz môžete ovládať televízor, blu-ray prehrávač, domáce kino a satelitný prijímač. Pritom môže ísť o výrobky rôznych značiek.

KS9500T 010 Detail3 Black inzercia

Prepojovacím prvkom ovládania je nový systém SmartHub.

Televízor sa pozná s každým

Váš nový televízor rozpozná, aké zariadenie je k nemu pripojené a to cez Bluetooth, Wi-Fi alebo HDMI port. Všetky tieto zariadenia potom môžete ovládať rovnakým diaľkovým ovládačom a ostatné odložiť.

Odrazy na displeji nebudú problém

Na displejoch nových televízorov Samsung je úplne nová antireflexná vrstva Ultra Black, ktorá dobre dokáže absorbovať okolité svetlo. Nebudú vás tak rušiť odlesky okolitých svetelných zdrojov a televízor si budete môcť umiestniť aj proti oknu.

Modely SUHD TV si môžete teraz kúpiť so zakrivenou alebo plochou obrazovkou v rozmeroch od 55 do 88 palcov.

www.samsung.sk

chyba