Celeste Buckingham vystúpi v Ružinove pod holým nebom!

Pri príležitosti svojho piateho výročia pripravilo OC Retro na poslednú májovú sobotu lákavý program, ktorý vygraduje vystúpením Celeste Buckingham.

20.05.2016 08:00
OC RETRO

V časoch, keď sa rôzne letné festivaly a koncerty tešia mimoriadnej pozornosti, si obľúbené ružinovské nákupné centrum ani nemohlo zvoliť lepší program. Ešte pred samotným vystúpením hlavnej hviezdy dňa sa o dobrú náladu postarajú aj ďalší hudobní hostia. Už krátko popoludní sa naživo predstaví Andrew May, ktorý si postupne vybudoval pevné miesto na domácej hudobnej scéne. Mladý umelec má veľký potenciál a predvedie ho aj počas osláv!

Po kvalitnom zahriatí sa príde na pódium slovenská reggae-punková hudobná skupina Smola a Hrušky. Chlapci zo Spišskej Novej Vsi sú neodmysliteľnou súčasťou všetkých väčších slovenských, ale aj českých festivalov.Takmer hodinu budú spríjemňovať sobotné chvíle aj všetkým návštevníkov, ktorí si prídu do Ružinova vychutnať oslavu piateho výročia OC Retro.

Hudobný vrchol dňa – vystúpenie Celeste Buckingham bude prirodzene najväčším lákadlom. Mladá speváčka aktuálne prežíva mimoriadne pozitívne obdobie. Jej singel s názvom Crushin' My Fairytale sa totiž dostal do TOP 40-ky najprestížnejšej americkej hitparády Billboard Chart. Rodáčka z Zürichu navyše nedávno predviedla, že sa nebojí akejkoľvek spolupráce a predstavila ďalšiu novinku. S raperom Vladisom nahrala pieseň Taký nejsom s podtitulom Hate Song, kde si dokonca vyskúšala aj rapovanie. 28. mája sa pod holým ružinovským nebom predstaví vo svojich tradičnejších polohách, no a vy môžete byť pri tom.
Vstup je ZDARMA!

Bohatý program pre deti

Piate narodeniny OC Retro nebudú iba o hudbe. Organizátori si pre deti pripravili aj bohatý športový program, ktorý spestria vystúpenia rôznych tanečných súborov. Priestor bude aj na autogramiádu so známymi športovcami, akými sú biatlonistka Anastasia Kuzminová, lyžiar Adam Žampa a mnohí ďalší. Pre tých najmenších je pripravených množstvo dobrôt a atrakcií, akými sú zvieratká z balónov, maľovanie na tvár a, samozrejme, narodeninová torta. Všetci ste srdečne pozvaní!

Viac informácií na: www.retrorun.sk

OC RETRO
chyba