Nasťa Kuzminová odštartuje ružinovský RETRO Run

Bratislavský Ružinov je známy nielen svojou príjemnou zelenou atmosférou, ale aj širokou ponukou športových a spoločenských aktivít. V sobotu 28. mája sa medzi ne zaradí ďalšie skvelé podujatie. Ružinovský RETRO Run.

13.05.2016 08:33
900x600_Retro_inzercia

Pri príležitosti piateho výročia otvorenia Obchodného centra RETRO sa v uliciach Ružinova a v športovom areáli na Nevädzovej ulici uskutoční prvý ročník podujatia RETRO Birthday Run.

Pre nadšencov bežeckého športu je pripravený 5– a 10-kilometrový okruh v srdci Ružinova. „Je to príjemný okruh, ktorý si, pokiaľ ide o náročnosť, môže dovoliť každý začiatočník, ale užije si ho i skúsenejší bežec,“ predstavuje pripravované podujatie riaditeľ pretekov, slovenský olympionik Marcel Matanin. Slávnostný štart pretekov je plánovaný o 10.30 hod. a prvý ročník pokrstí svojou prítomnosťou najznámejší slovenský lyžiar Adam Žampa, ale predovšetkým prvá dáma slovenského biatlonu, dvojnásobná zlatá olympionička Nasťa Kuzminová.

V snahe nadchnúť pre bežecký šport a pravidelné pohybové aktivity aj mladšie vekové kategórie, sú na tartanovom ovále Základnej školy na Nevädzovej ulici pripravené i detské bežecké disciplíny – od tých najmenších až po násťročných. Pre všetkých, nielen pre víťazov, je pripravená hromada darčekov a zábavy, keďže spolu s výročím otvorenia OC Retro oslávia deti aj svoj sviatok MDD.

On-line registrácia účastníkov RETRO Birthday Run je momentálne už v plnom prúde. Neváhajte a zaregistrujte sa čím skôr! Podrobné informácie o podujatí a registráciu nájdete na www.retrorun.sk.

Organizátori podujatia srdečne pozývajú všetkých vyznávačov športu, ale aj tých, ktorí sú radšej iba divákmi, na návštevu podujatia, ktoré bude mať aj bohatý sprievodný kultúrny program. Jeho vyvrcholením bude otvorený koncert momentálne najpopulárnejšej slovenskej speváčky Celeste Buckingham.

Príďte v sobotu 28. mája do ružinovského OC RETRA a určite zažijete skvelý deň! Deň plný športu a zábavy…

OC RETRO
chyba