The Power of Your Mind: Objavte nový MBA program neuromanagement na UNYP

Odomknite neobmedzený potenciál svojej mysle a premeňte obchodné prostredie pomocou priekopníckeho programu MBA na University of New York in Prague. Tento program ponúka jedinečnú koncentráciu neuromanagement a ponorí sa hlboko do spletitosti funkcie ľudského mozgu a mentálnych procesov a umožňuje vedúcim pracovníkom využiť silu neurovedy k jedinečnému úspechu vo svete podnikania.

09.06.2023 00:00
unyp, pr nepouzivat Foto:

S tým, ako sa svet podnikania stáva zložitejším a konkurencieschop­nejším, je nevyhnutné, aby vedúci pracovníci zostali na špici tým, že prijímajú inovatívne prístupy. Neuromanagement, špičkový odbor, ktorý spája neurovedu a manažment, je disciplína, ktorá nastavuje nový trend a je navrhnutá tak, aby pomohla obchodným lídrom pochopiť neurofyziologické základy výkonnosti organizácie.

Tým, že sa UNYP MBA v neuromanagemente zameriava na to, ako sa jednotlivci rozhodujú a ako sa zapájajú do sociálneho správania, poskytuje vedúcim pracovníkom neoceniteľné poznatky a nástroje na podporu efektívneho vedenia, rozhodovania a spolupráce v ich organizáciách. Bez predchádzajúcej znalosti neurovedy je toto sústredenie praktické a prístupné profesionálom z rôznych prostredí.

UNYP MBA v Neuromanagemente ponúka výber špecializovaných kurzov, ktoré vybavia študentov znalosťami a zručnosťami na efektívnu aplikáciu nástrojov kognitívnej neurovedy v obchodnom kontexte. Tieto kurzy zahŕňajú:

Neuroekonómia: Preskúmajte nervové mechanizmy, ktoré sú základom ekonomického rozhodovania, a naučte sa, ako optimalizovať voľby pre lepšie finančné výsledky.

Neuroleadership: Ponorte sa do vedy o vedení a zistite, ako využiť schopnosti svojho mozgu na zlepšenie tímovej dynamiky a produktivity.

Neuromarketing: Odhaľte tajomstvo spotrebiteľského správania pochopením psychologických a neurologických procesov, ktoré ovplyvňujú nákupné rozhodovanie.

G.R.O.W. to FLOW: Bezproblémový prechod z učebne do zasadacej miestnosti

chyba