LEAF Academy otvára možnosť štúdia pre denných študentov

14.02.2023 00:00
leaf, pr nepouzivat

Cieľom medzinárodnej internátnej strednej školy LEAF Academy je priniesť na Slovensko vyššiu kvalitu života, a to vďaka charakternému správaniu sa lídrov vo verejnej a privátnej sfére. Aby otvorili svoje dvere ďalším záujemcom, prinášajú nový koncept denného štúdia od školského roku 2023/2024.

Nový koncept v LEAF Academy

Od svojho vzniku v roku 2016 bola LEAF Academy vedená ako rezidenčná, resp. internátna škola.Na základe výsledkov prieskumu zástupcovia školy zistili, že o denné štúdium je záujem zo strany študentov z Bratislavy a okolia, ktorí preferujú ubytovanie v domácom prostredí. Preto LEAF Academy od nového školského roku prichádza s novým konceptom štúdia a otvára svoje dvere aj denným študentom.

leaf, pr nepouzivat

Budú im dostupné všetky komunitné aktivity, ktoré definujú LEAF Academy – výlety do prírody, semester zážitkového vzdelávania, športové aktivity, poobedné kluby, víkendový program či školské výlety. Denní študenti sa takto intenzívne zapoja do silného komunitného programu školy, ktorý je jedným z hlavných pilierov ich vzdelávania.

Denná a internátna škola v mestskom prostredí

školskom roku 2023/2024 škola privíta aj tých, ktorým nevyhovoval internátny element školy. LEAF Academy bude od septembra minimálne 5 až 7 rokov školou, ktorá spája denné a rezidenčné štúdium v mestskom prostredí. Týmto sa škola stane ešte prístupnešou a rozmanitejšou.

leaf, pr nepouzivat

Realizáciu vlastných projektov, absolvovanie stáží a stretávanie sa so zástupcami partnerských komerčných či neziskových organizácií od septembra môže zažiť nový segment študentov.

Pre viac informácií týkajúcich sa denného štúdia na LEAF Academy navštívte stránku www.leafacademy.eu.

leaf, pr nepouzivat
chyba