UNYP rozširuje svoj BA program o tri nové zamerania

02.02.2023 00:00
unyp, pr nepouzivat

University of New York in Prague s potešením oznamuje rozšírenie koncentrácii pre študentov v programe Business Administration.

Okrem existujúcich zameraní na marketing, financie, ľudské zdroje a športový manažment si teraz študenti môžu vybrať z troch nových zameraní: behaviorálna ekonómia, analýza údajov a podnikanie. Behaviorálna ekonómia je relatívne nová oblasť štúdia, ktorá spája poznatky psychológie a ekonómie s cieľom lepšie pochopiť, ako sa ľudia rozhodujú. V rámci zamerania na behaviorálnu ekonómiu sa študenti učia o kognitívnych a emocionálnych predsudkoch, ktoré ovplyvňujú rozhodovanie, ako aj o spôsoboch, ako tieto predsudky využiť alebo zmierniť v rôznych situáciách.

Ďalšou rýchlo sa rozvíjajúcou oblasťou je analýza údajov, ktorá sa zameriava na zber, analýzu a interpretáciu veľkých súborov údajov s cieľom prijímať informované rozhodnutia. V rámci koncentrácie na dátovú analytiku budú študenti na University of New York in Prague rozvíjať tieto zručnosti prostredníctvom teoretického štúdia, praktickej aplikácie technických nástrojov a metód používaných na spracovanie a analýzu údajov.

Podnikanie sa zameriava na vytváranie a riadenie nových podnikov vrátane rozvoja nových podnikateľských nápadov, tvorby podnikateľského plánu a riadenia finančných a prevádzkových aspektov nového podniku. Koncentrácia na podnikanie poskytne študentom hlbšie pochopenie podnikateľského ekosystému a rôznych zdrojov, ktoré majú podnikatelia k dispozícii.

Pridanie týchto nových zameraní poskytne študentom ešte viac príležitostí sa špecializovať na špecifické oblasti podnikania a získať hlbšie pochopenie problémov i výziev, ktoré sú pre tieto oblasti jedinečné. School of Business na University of New York in Prague sa zaviazala poskytovať študentom čo najlepšie vzdelanie a tieto nové zamerania pripravia študentov na svet podnikania po ukončení štúdia.

chyba