Myslite dopredu, poistite sa a využívajte všetky výhody!

Ostatné dva roky dali Slovákom i svetu poriadne zabrať. Obavy o deti, partnerov, manželov, rodičov či starých rodičov však nestrácajú na intenzite ani dnes. Viacerí sa zrejme aj pod vplyvom aktuálnych udalostí zamýšľajú, ako sa zabezpečiť takpovediac „pre každý prípad“. Jedným z riešení je životné poistenie Vital.

12.10.2022 00:00
CSOB, pr, nepouzivat

Životné poistenie Vital je správna voľba

Poistenie s pridanou hodnotou

Životné poistenie ako produkt poisťovní nie je ľuďom neznámy. Zorientovať sa v rôznych produktových ponukách je už trochu tvrdší oriešok. Poistenie Vital od ČSOB je tou správnou voľbou, ktorá vám pri výbere ušetrí čas a vyrieši dilemu. Pokrýva všetky vekové kategórie od detí až po seniorov, rovnako ako aj kľúčové osoby z podnikateľského prostredia. Navyše ponecháva slobodu v rozhodovaní sa medzi jednotlivými benefitmi. Jeden z mnohých je napríklad možnosť nakombinovať si pripoistenia podľa svojich vlastných preferencií. Ich výber je široký a je len na vás, ktoré si vyberiete.

Výhody, ktorým sa nehovorí „nie“

Hovorí sa, že zdravie je na prvom mieste. Nie je to len nič nehovoriaca fráza – to potvrdí každý, kto bol nútený riešiť svoje zdravotné problémy alebo zdravotné problémy niektorého z členov rodiny. Preventívne prehliadky každoročne zachránia mnoho životov, preto by ste návštevu lekára za týmto účelom nemali zanedbávať. S poistením Vital budú odmenení práve tí, ktorí sa o svoje zdravie aktívne starajú alebo darujú krv. Keď absolvujete preventívnu prehliadku alebo ste darcom krvi, bude vám vyplatené poistné plnenie zvýšené o 10 % vo viacerých pripoisteniach.

Kedy Slováci uzatvárajú životné poistenie?

Zo skúseností vyplýva, že hypotéka býva jedným z hlavných dôvodov, ktorý ľudí motivuje k uzavretiu životného poistenia. V prípade, že dôjde k poistnej udalosti, poistenie Vital vám poskytne finančnú pomoc nad rámec plnenia dohodnutého v poistnej zmluve. Vybrané pripoistenia kryjú až 6 splátok hypotéky do výšky až 3000 €. Dôjde tak k odbremeneniu vás alebo vašich blízkych od splátok hypotéky.

Získajte viac ako len poistenie

Vždy padne vhod, ak sa „môžete spoľahnúť“. Jedným z pripoistení životného poistenia Vital je Medifón. Táto asistenčná služba vám zabezpečí 24 hodín denne praktického lekára na telefóne. S pripoistením Mediservis získate nárok na všetky služby Medifón rozšírené o ďalšie benefity ako napríklad návštevu praktického lekára v domácnosti, možnosť požiadať o vypracovanie druhého lekárskeho názoru vybranými špecialistami z celého sveta či dopravu do/zo zdravotníckeho zariadenia v prípade neplánovanej hospitalizácie.

„Finančné istota v nepredvídateľných životných situáciách je obrovskou výhodou. Sme radi, že máme riešenie práve v životnom poistení Vital, ktoré zahŕňa množstvo pro klientskych benefitov. Ak chcete vstúpiť do sveta istôt, za ktoré budete navyše odmenení, vyberte si poistný produkt, ktorý vám to umožní.“ uzatvára zástupca ČSOB Michaela PARDUBSKÁ – riaditeľ odboru produktového manažmentu.

Informácie o životnom poistení Vital nájdete na stránke ČSOB.

chyba