Získajte modernizáciu škôlky v celkovej hodnote 2000 EUR

10.06.2022 00:00
Depositphotos, nepouzivat

Materské školy na celom Slovensku majú možnosť získať prostriedky na svoju modernizáciu v celkovej hodnote 2000 EUR. Stačí, aby bezplatne vyskúšali inovatívnu aplikáciu na učenie cudzích slovíčok WocaBee pre deti vo veku 4–7 rokov. Deti sa v nej učia slovnú zásobu hravou formou za pomoci obrázkov a zvukov. Učenie cudzích jazykov od najmladšieho veku odporúčajú aj odborníci.

WocaBee prináša výsledky

Aplikácia WocaBee na učenie slovíčok sa na školách využíva už od roku 2018. Odvtedy ju vyskúšalo viac ako 300 000 žiakov a učiteľov v 9 európskych krajinách. Až 98 % učiteľov v prieskume potvrdilo, že WocaBee preukázateľne zlepšuje žiakom ich jazykové vedomosti.

Podobné výsledky dosahujú podľa autora aplikácie, slovenského programátora Michala Ošváta aj učitelia v materských školách. Vo verzii aplikácie pre najmenších sa deti učia slovíčka prostredníctvom obrázkov a zvukov a naučia sa jazyk komplexne aj vrátane výslovnosti.

Vyhrajte modernizáciu svojej škôlky

Tesne pred letom pripravil poskytovateľ aplikácie WocaBee pre materské školy súťaž, ktorá ide ruka v ruke s myšlienkou samotnej aplikácie – modernizovať a inovovať. Každá škôlka, ktorá do 10. júna 2022 objedná bezplatnú skúšobnú verziu aplikácie a následne ju vyskúša, získa možnosť vyhrať 30.6.2022 v žre­bovaní zaujímavé ceny na modernizáciu škôlky a jej vyučovania:

1. cena – Modernizácia škôlky v hodnote 900 € (600 € hotovosť a 300 € na nákup v e-shope www.inspio.sk)
2. cena – Licencie WocaBee pre škôlku v hodnote 900 €
3. cena – Poukaz na nákup hračiek v hodnote 200 €

Aplikáciu zároveň budú môcť škôlky využívať až do 31. augusta bezplatne. Navyše – každý učiteľ, ktorý WocaBee s deťmi vyskúša, automaticky získa darček v hodnote 60 EUR – aplikáciu LangBee pre samoukov na 1 rok pre seba alebo pre známeho.

Ako sa zapojiť

Zapojenie do súťaže je veľmi jednoduché. Stačí do 10.6.2022 zadať objednávku bezplatnej skúšobnej verzie aplikácie na www.wocabee.app. Následne učiteľ aplikáciu s deťmi vyskúša a vytvorí im aspoň 2 balíčky slovíčok na precvičovanie. Vytváranie balíčkov je veľmi jednoduché a rýchle, učiteľ má k dispozícii viac ako 1000 slovíčok s obrázkami.

Každé dieťa, ktoré si v aplikácii aspoň 2 balíčky slovíčok splní, zaraďuje svoju škôlku do súťaže o ceny na modernizáciu. Čím viac detí sa zapojí, tým väčšiu šancu má škôlka na výhru :-)

„Myšlienkou našej aplikácie je pomáhať inovovať vzdelávanie. Pripravili sme preto pre materské školy špeciálnu akciu, v ktorej môžu aplikáciu využívať až na 3 mesiace bezplatne, a za jej vyskúšanie vyhrať prostriedky na modernizáciu svojej škôlky,“ vysvetľuje Michal Ošvát.

Mnohí učitelia aj rodičia majú pred používaním technológií u detí v najmenšom veku prirodzený rešpekt. Aj odborníci však potvrdzujú, že správne zvolené aplikácie môžu procesu učenia vo veku, ktorý je na učenie jazykov najideálnejší, veľmi pomáhať.

chyba