University of New York in Prague uzatvára partnerstvo s Dublin Business School a do Prahy prinesie nové magisterské programy

UNYP potvrdzuje novú dohodu s Dublin Business School (DBS), výsledkom ktorej bude ponuka nových magisterských odborov. Ide o výsledok kontinuálnej snahy rozširovať ponuku medzinárodných študijných programov v ČR a v rámci UNYP komunity. Všetky programy budú schválené štátnou nezávislou agentúrou Quality and Qualifications Ireland (QQI) a českým Ministerstvom školstva, mládeže a telovýchovy (MŠMT).

03.12.2021 00:00
UNYP, PR, nepouzivat

“Na UNYPe sa podarilo úspešne vytvoriť ucelené portfólio bakalárskych programov. Sme hrdí na to, že našim študentom prinášame to najkvalitnejšie vzdelanie skrz prestížne partnerské inštitúcie z celého sveta. Naše dlhodobé partnerstvo so State University of New York, Empire State College zprostredkuváva našim študentom veľmi cenné americké vzdelanie už viac ako 20 rokov. Aj preto sme nadšení, že sa nám podarilo na český trh priviezť nového váženého univerzitného partnera. Na novom magisterskom programe stále pracujeme, ale už teraz si dovolíme tvrdiť, že bude ponúkať vysoko žiadané schopnosti, ktoré odrážajú dopyt a potreby obchodných a marketingových profesií,” prezrádza Sotiris Foutsis, generálny manažér University of New York in Prague.

Andrew Conlan-Trant, prezident DBS, k spusteniu spolupráce dodáva: “Ide o naozaj vzrušujúci počin ako pre Dublin Business School, tak aj pre UNYP, ktorý iba vyzdvihuje záväzok budovať značku DBS na medzinárodnej úrovni a zároveň podporovať vysokoškolské vzdelanie i za hranicami Írska. DBS je globálna inštitúcia s absolventmi z viac ako 80 zemí sveta. Z hľadiska našich strategických cieľov nám partnerstvo s UNYP umožňuje budovať silný medzinárodný charakter, na ktorom chceme stavať medzinárodný presah a reputáciu našej školy. Veľmi sa tešíme na vytváranie ďalších podobných partnerstiev, ako je práve táto ohlásená dnes v Českej republike.”

UNYP

University of New York in Prague je poprednou súkromnou anglickojazyčnou vysokou školou v ČR. Od roku 1999 je partnerom State University of New York, Empire State College v poskytovaní amerických študijných odborov študentom v srdci Európy, Prahe. Na UNYPe študuje viac ako 800 študentov z viac ako 75 zemí sveta, pričom má v ponuke trojročné české bakalárske programy, ale aj štvorročné americké odbory vyučované výhradne v angličtine. V portfóliu má UNYP tiež rozmanité magisterské odbory a jedny z najlepších MBA odborov v Prahe.

DBS

Dublin Business School, ktorá má v súčasnej dobe dokopy deväť tisíc študentov je najväčšou nezávislou vysokoškolskou inštitúciou v Írsku, pričom ponúka rozsiahly výber prezenčných i distančných, bakalárskych, magisterských, večerných a ďalších študijných programov. Dohromady má v zozname cez 100 akreditovaných programov naprieč všetkými úrovňami. V Dubline na DBS taktiež momentálne študuje okolo troch tisíc medzinárodných študentov z viac ako 70 zemí sveta.

chyba